Αθλητικη κινηση

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών θα διεξαχθεί αύριο στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης το Ολυμπιακό μίτινγκ. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 16.00.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ισχυρά φιλικά παιχνίδια δίνουν σήμερα Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ισπανική Μαγιόρκα (19.30), στην Αυστρία και η «Ενωση» τη βελγική Μπριζ (21.15), στο ΟΑΚΑ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ολοκληρώνεται σήμερα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων, το οποίο διεξάγεται στο Ρέθυμνο. Ο τελικός θ’ αρχίσει στις 19.00.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών ηλικίας αρχίζουν σήμερα και συνεχίζοντα αύριο στο ΟΑΚΑ (09.00 και 18.00).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε τρεις περιοχές της Ελλάδας ολοκληρώνονται τουρνουά διαφόρων κατηγοριών. Με τους ημιτελικούς και τους τελικούς (09.00) τελειώνει στο Λειβαδάκι της Σάμου το «τσάλεντζερ» ανδρών και γυναικών. Στην παραλία Ασπροβάλτας πραγματοποιούνται αγώνες 23 ετών (10.00) και στο Πέραμα Ιωαννίνων 17 ετών (10.00).

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ: Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μας διεξάγεται στη Ρατσίτσε της Τσεχίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρεμων νερών εφήβων – νεανίδων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στο Πόρτο Καρράς συνεχίζεται η 2η διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Β. Αιγαίου, που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Ανοικτής Θάλασσας. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος κάποια από τα καλύτερα ελληνικά σκάφη.

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ: Τελικός (16.00) του τουρνουά της Αιγείρας Αχαΐας. Αγώνας επίδειξης στις 17.00.

ΠΟΛΟ: Στον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά του Αμβούργου (Γερμανία) η εθνική μας ομάδα των νέων ανδρών θα παίξει σήμερα με την Ιταλία.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Οι νέοι Περικλής Ηλίας, Γιάννης Μισαηλίδης, Γιώργος Παττές και Κώστας Κωνσταντινίδης, οι άνδρες Πέτρος Τυρολόγος και Γιώργος Σαραϊδάρης, οι έφηβοι Αλέξης Κοκοβίκας και Χάρης Τακίδης και η γυναίκα Αθηνά Χατζηστύλη θ’ αγωνισθούν σήμερα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (Πάλτινις, Ρουμανίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή