Ζεβλάκοφ η επιλογή Λεμονή στα στόπερ

Ζεβλάκοφ η επιλογή Λεμονή στα στόπερ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρώπη μπορεί και πρέπει να περιμένει. Για τον Ολυμπιακό προέχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Ο Τάκης Λεμονής ολοκληρώνει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τον αρχηγό των πρωταθλητών, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Ισπανό αμυντικό, Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Προκειμένου να καλύψει τα κενά τους, ο Τάκης Λεμονής έχει κάνει αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις του Ρέντη. Φαίνεται πως οι αντικαταστάτες τους θα είναι οι Λούα Λούα και Ζεβλάκοφ. Ο τεχνικός των πρωταθλητών προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-5-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Νικοπολίδης, στα άκρα της άμυνας ο Πατσατζόγλου δεξιά και ο Ντομί αριστερά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αντζας, Ζεβλάκοφ, αμυντικοί μέσοι οι Λεντέσμα, Στολτίδης, Τοροσίδης, αριστερά στο κέντρο ο Λούα Λούα, δεξιά ο Γκαλέτι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Το σύστημα αυτό μπορεί να αλλάζει σε 4-4-2 περνώντας ο Στολτίδης αριστερά και ο Λούα Λούα στην επίθεση μαζί με τον Κοβάσεβιτς.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι συνεργάτες του Τάκη Λεμονή αρχίζουν το… κατασκοπευτικό τους έργο, εν όψει τη πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, απ’ το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά, θα είναι την Κυριακή στη Γένοβα, όπου θα παρακολουθήσει τον εκτός έδρας αγώνα της Λάτσιο με τη Σαμπντόρια για το ιταλικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι η ιταλική ομάδα θα είναι η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα την υποδεχθεί στις 18 του Σεπτεμβρίου στο άδειο από θεατές γήπεδο Καραϊσκάκη.

– Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην λίστα περιλαμβάνονται οι Νικοπολίδης, Μπούτινα, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Πάντος, Παπαδόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Κωνσταντίνου, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Νούνιες, Αρτσούμπι, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Νε, Μενδρινός, Αντζας, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Παναγόπουλος, Ματσούκας. Δεν δηλώθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης, αλλά ένας τερματοφύλακας μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στη λίστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή