Πηλαδάκης: Αυτό το σαλόνι παραείναι μεγάλο

Πηλαδάκης: Αυτό το σαλόνι παραείναι μεγάλο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια πρώτη ματιά, η κλήρωση δεν ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στις τέσσερις (ή πέντε, εξαρτάται από την ΑΕΚ) ελληνικές ομάδες που θα παίξουν εφέτος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Για τον Παναθηναϊκό, η Αρτμέντια ήταν ίσως η ομάδα που θα ήθελε να αποφύγει με βάση την περυσινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Τάκη Φύσσα: «Υπάρχει αρκετός χρόνος να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι ώστε να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στον επαναληπτικό, σε μια έδρα δύσκολη, απ’ όσα μου λέτε. Το σημαντικό είναι να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, να κοιτάμε μόνον εμάς και όχι τους αντιπάλους μας. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Ακόμα πιο δύσκολη ήταν η κλήρωση για τον Αρη. «Η Σαραγόσα ήταν η μία από τις δύο πιο ισχυρές αντιπάλους που θα μπορούσαν να μας τύχουν. Δεν την αποφύγαμε. Πρέπει να βλέπουμε το ΟΥΕΦΑ σαν γιορτή. Το ότι γνωρίζουμε τη δύναμη της Σαραγόσα, μπορεί να είναι και στα υπέρ μας. Θα παίξουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Κώστας Χαλκιάς.

Παρών στην κλήρωση ήταν ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος που ο Δώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, την Μπλάκμπερν: «Είπαμε να μπούμε στα σαλόνια, αλλά αυτό το σαλόνι παραείναι μεγάλο. Η Μπλάκμπερν είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Αλκαζάρ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας. Εχουμε ανάγκη τους βαθμούς».

Τηρουμένων των αναλογιών, πιο ευχαριστημένος πρέπει να νιώθει ο Πανιώνιος και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του Μανόλη Σκούφαλη: «Η Σοσό ήταν η πιο βατή ομάδα από τις πιθανές αντιπάλους μας. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να κοιτάξει τη Σοσό στα μάτια. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους. Είναι σημαντικό που ο κόσμος είναι κοντά μας και μας στηρίζει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή