ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣΜετάλλιο διεκδικούν τρία πληρώματα

Μετάλλιο θα διεκδικήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Μόναχο (Γερμανία), τα διπλά ελληνικά σκιφ ελαφρών βαρών, με τις Χρύσα Μπισκιτζή – Αλεξάνδρα Τσιάβου και τους Βασίλη Πολύμερο – Δημήτρη Μούγιο και η δίκωπος ελαφρών βαρών (Απόστολος Κουρκούμπας – Ευάγγελος Τσουρτσούλας. Χθες οι γυναίκες τερμάτισαν 2ες στην ημιτελική σειρά τους (πίσω από την Κίνα) και προκρίθηκαν για τον αυριανό τελικό. Αντίπαλες των Ελληνίδων θα είναι οι αθλήτριες από τις Κίνα, Γερμανία, Αυστραλία, Φινλανδία και Δανία. Τη 2η θέση πήραν και οι άνδρες, πίσω από τους Δανούς. Προκρίθηκαν, επίσης, οι Αυστραλοί, Ιάπωνες, Ιταλοί και Βρετανοί. Τέλος η δίκωπος στο ρεπασάζ τερμάτισε 2η και προκρίθηκε. Τη 13η θέση κατέλαβαν η τετράκωπος ελαφρών βαρών (Απ. Γκουντούλας, Ν. Γκουντούλας, Ευ. Κουλουρίζος, Ηλ. Παππάς) και η τετράκωπος (Ι. Τσίλης, Γ. Τζιάλλας, Γ. Τσιομπανίδης, Π. Γαβριηλίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ώρα της αλήθειας

Την προσπάθεια να κερδίσουν το στοίχημα που έχουν βάλει εν όψει της νέα περιόδου ξεκινούν αύριο στον Ηρακλή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι και πως η νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στις 7 στο «Καυταντζόγλειο» φαντάζει μονόδρομος. Απαντες γνωρίζουν πως κανείς δεν έχει πετύχει τον στόχο του από την πρώτη αγωνιστική, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τον έχασαν στην πρεμιέρα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιάννη Χλωρό.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Περιμένει Φαβάλι, Σίκοφ

Την ύστατη ώρα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς ενισχύθηκε στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου Ματίας Ντέγκρα, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο. Ο Μάκης Κατσαβάκης αναγνωρίζει τη δυσκολία την αυριανής αποστολή απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (7 μ. μ.) και ευελπιστεί πως έστω και την τελευταία στιγμή θα έχει στη διάθεσή του τους Φαβάλι και Σίκοφ, αν βέβαια η ΕΠΟ προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Περόνε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στους πυρόπληκτους

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες τις πρωτοβουλίες της για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Την Τετάρτη 12 του μηνός θα διεξαχθεί φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Καραϊσκάκη», στον οποίο δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Σε συνεργασία, δε, με χορηγούς της ομάδας, προσφέρουν: κουπόνια αξίας 50.000 ευρώ για την αγορά προϊόντων από την αλυσίδα super market Dia, προϊόντα αξίας 25.000 της εταιρείας EAS, τα οποία θα δοθούν στους αθλητικούς οργανισμούς των πυρόπληκτων περιοχών και 1.152 κιβώτια νερού (21.000 λίτρα) της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

ΒΟΛΕΪ

Γενική δοκιμή

Τα τελευταία τεστ εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (6-16 Σεπτεμβρίου, Ρωσία) δίνει σήμερα και αύριο η εθνική ομάδα βόλεϊ της χώρας μας. Αντιμετωπίζει στη Μόσχα την οικοδέσποινα Ρωσία. «Είναι η τελευταία μας δοκιμή για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Είναι πολύ καλό που παίζουμε με μία δυνατή ομάδα όπως η Ρωσία, η οποία θα διεκδικήσει με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε ο Αντρέι Κράβαρικ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δικαίωση Θορπ

Ο πέντε φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Ιαν Θορπ, που είχε κατηγορηθεί πρόσφατα ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, δικαιώθηκε από την Αυστραλιανή Επιτροπή αντιντόπινγκ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ASADA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας δεν υποδεικνύουν ότι ο Θορπ χρησιμοποίησε ουσίες με σκοπό να βελτιώσει τις αποδόσεις του».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε ο Αλβέρτης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, Φραγκίσκου Αλβέρτη, για ένα χρόνο. Αυτή θα είναι η 18η χρονιά του Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος φόργουορντ έχει δηλώσει πως κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά στην ενεργό δράση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή