«Βόμβα» με τον Τσακαλίδη στον Ολυμπιακό

«Βόμβα» με τον Τσακαλίδη στον Ολυμπιακό

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλέι μέικερ έψαχνε να «κλείσει» ο Ολυμπιακός, σέντερ του προέκυψε! Οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτόν τον καιρό είχαν ρίξει το βάρος τους, προσπαθώντας να πείσουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πιάσει λιμάνι, αλλά χθες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιάκωβο Τσακαλίδη! Ο πανύψηλος σέντερ αποφάσισε μετά από επτά χρόνια παρουσίας (Φοίνιξ Σανς, Μέμφις Γκρίζλις, Χιούστον Ρόκετς) να εγκαταλείψει το ΝΒΑ και να γυρίσει στα γήπεδα όπου «έφτιαξε» το όνομά του και που, ουσιαστικά, ανδρώθηκε μπασκετικά.

Για τον Τσακαλίδη, αρχικά, είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως ο Ομπράντοβιτς να δείξει ποτέ ότι «καίγεται» για την απόκτησή του. Αλλωστε, ο «Ζοτς» προτιμάει πιο ευέλικτους ψηλούς, αντί για βαριά κορμιά όπως αυτό του 28χρονου άσου. Ο «Τζέικ» αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, έστω και αν υπάρχουν αρκετές ομάδες του ΝΒΑ που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην άσου της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται στη θέση του σέντερ, αφού διαθέτει ακόμη τους Σχορτσιανίτη, Ρόμπερτς, Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη και Βουγιούκα. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο τελευταίος να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες και να γυρίσει πιο έτοιμος.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι, εξακολουθούν να ψάχνουν για τον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή