Με την τύχη τους τα έχουν στον Ολυμπιακό

Με την τύχη τους τα έχουν στον Ολυμπιακό

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό άλλες συνθήκες, μία ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα ικανοποιούσε τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ομως, ο εξαιρετικός τρόπος με τον οποίο έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα και, κυρίως, οι σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν, άφησαν τελικώς πικρή γεύση σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Ολυμπιακού. Και ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές υπογράμμισαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Τόνισαν δε, ότι αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Πριν από τη σέντρα, το… στοίχημα για τον προπονητή ήταν κατά πόσο θα μπορέσει να δέσει τους νέους παίκτες με τους παλιούς. Και φαίνεται πως το κέρδισε, ασχέτως αποτελέσματος. Παράλληλα, δεν πρέπει να περάσει ασχολίαστη και η θετική παρουσία των καλοκαιρινών αποκτημάτων. Οι ίδιοι απόλαυσαν το ντέρμπι.

«Ηταν καλή η ατμόσφαιρα, αν και έριξαν αντικείμενα. Είναι διαφορετικά για εμένα. Αλλά ήταν καλή η ατμόσφαιρα. Θα… συνηθίσω», είπε ο Λούα – Λούα.

Εως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική υπάρχει μακρύς δρόμος. Τους Κρητικούς δεν θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» ο Παρασκευάς Αντζας, λόγω της αποβολής του με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Ωστόσο, αν οι αθλητικοί δικαστές τον καλέσουν αυτεπάγγελτα για μία χειρονομία που φαίνεται να κάνει ως απάντηση για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του, υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές. Μετά τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρη (εκτός) και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (εντός).

Ο κ. Λεμονής, πάντως, θα υπολογίζει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παρότι ενήργησε επιεικώς… άκομψα, όταν αντικαταστάθηκε. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε με τον προπονητή του και το θέμα έκλεισε. Στον παίκτη επεβλήθη πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, υπάρχει η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 18 του μηνός με τη Λάτσιο στο άδειο από θεατές, «Καραϊσκάκη». Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι υποχρεωμένος να οδηγήσει τους παίκτες του στο ραντεβού με τη Λάτσιο, χωρίς άλλο επίσημο παιχνίδι (θα μεσολαβήσει μόνο το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στις 12/9 στο «Καραϊσκάκη»), αφού τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα υπάρχει διακοπή λόγω του αγώνα της εθνικής και των εκλογών.

– «Οφείλω να πω ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε κερδίσει τουλάχιστον με 3-0. Τέτοιον Παναθηναϊκό είχα χρόνια να δω. Είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών. Δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία κάποιων παικτών του. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν εφεδρεία παικτών…». Είναι η άποψη του μέλους του συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη και την κατέθεσε, χθες στην ΕΡΑ Σπορ. Επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Ιλια Ιβιτς, λέγοντας ότι οι μεταγραφές που έκανε προσωπικά είναι εξαιρετικές. Εκανε και την κριτική του για την αλλαγή του Κοβάσεβιτς: «Στο Β΄ μέρος  ο Ολυμπιακός κοίταζε να μη φάει γκολ και φάνηκε με την αλλαγή του Κοβάσεβιτς. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος ποτέ με το «Χ». Αρνήθηκε, όμως, ότι η τελευταία τοποθέτηση ήταν αιχμή προς τον Λεμονή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή