ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ

Νοκ άουτ ο Χαριστέας

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αγγελος Χαριστέας τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με τη Νορβηγία, που θα διεξαχθεί στο Οσλο στις 12 Σεπτεμβρίου, για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα ο Οτο Ρεχάγκελ να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Βύντρα, Δέλλας, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Αντζας, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος, Καψής, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Κυργιάκος, Αμανατίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Καψής.

ΑΡΗΣ

Βαρύ το κλίμα για Ολίβα

Αρκούσε μία ισοπαλία για να ξεσπάσει κρίση στον Αρη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον Πανιώνιο δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους και αμέσως άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα ενώ ξέσπασε και διαμάχη ανάμεσα στον Μάνουελ Φερέρ και τον Λάμπρο Σκόρδα. Μάλιστα ο Ισπανός ατζέντης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει η θέληση από κάποιους για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στον Αρη», ενώ άφησε αιχμές και για τον κ. Σκόρδα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που υπάρχει διάσταση απόψεων δεν μπορεί να υπογράψει την παραχώρηση του μάνατζμεντ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Μπέος

Πρώτα έγινε αιτία για να απομακρυνθεί από τη θέση του ο Βαγγέλης Βλάχος και στη συνέχεια αποχώρησε από τη θέση που είχε για την οργάνωση του αθλητικού τμήματος του Ηρακλή. Ο Αχιλλέας Μπέος  στο περιθώριο της ήττας του Ηρακλή από τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν από τους «κυανόλευκους»: «Με γνώμονα το καλό του Ηρακλή και την αγωνιστική ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος, κρίνω σκόπιμο -κι αφού πρώτα ολοκλήρωσα το έργο που ανέλαβα- να αποχωρήσω από τα διοικητικά της οικογένειας του Ηρακλή. Αυτή την κρίσιμη χρονικά στιγμή ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλή επιβάλλεται να παραμείνει ενωμένος και σε καμία περίπτωση διχασμένος. Αυτός, άλλωστε, είναι κι ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσω από τα διοικητικά της ιστορικής αυτής ομάδας…»

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Αριστα» στον Κασναφέρη

Ο Γιώργος Κασναφέρης πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από τους διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οπως ανακοίνωσε χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η βαθμολογία του ήταν 8,38. Ουσιαστικά, άγγιξε το άριστα. Προβλήματα αναμένεται να έχει ο δεύτερος βοηθός του αγώνα, Ηρακλής  – Εργοτέλης, Σταματόγλου, που βαθμολογήθηκε με 6,8 μέσο όρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή