Τέλος ο Παράσχος, αναλαμβάνει ο Σάντος

Τέλος ο Παράσχος, αναλαμβάνει ο Σάντος

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία έδιναν τον Τάκη Λεμονή ως φαβορί για να είναι ο πρώτος προπονητής που θα δει την πόρτα της εξόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα, τελικά θα πληρωθούν όσοι πόνταραν τα χρήματά τους στον Γιώργο Παράσχο. Ο Ελληνας τεχνικός από χθες το μεσημέρι, με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και στη θέση του ανέλαβε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής συμφώνησε με… συνοπτικές διαδικασίες με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο διατηρεί άψογες προσωπικές σχέσεις από το διάστημα της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ..

Από τη διοίκηση του «δικέφαλου» έγινε γνωστό ότι δεν οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση λόγω της ήττας από την SKODA Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είχαν αποφασίσει να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Παράσχο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως κάποια δεδομένα τους άναβαν «κόκκινο φως». Το κυριότερο είναι ο όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον πρώην τεχνικό της ομάδας σύμφωνα με τον οποίο δεν δικαιούται αποζημίωση σε περίπτωση που απολυθεί μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιθυμούσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ τη συνεργασία με τον Φερνάντο Σάντος, όμως το υψηλό κασέ του Πορτογάλου σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ έκανε κάθε σκέψη απαγορευτική. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό στην εν Ελλάδι καριέρα του Σάντος, μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, πάντως, θα δώσει την ευκαιρία στον νέο προπονητή της ομάδας κάποια άνεση χρόνου ενόψει των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή