Εκτός προπονήσεων ο Νίνης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο… περονόσπορος των τραυματισμών κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του Πεσέιρο, καθώς μετά τον Λεοντίου που οδηγείται στο χειρουργείο, υπάρχει ανησυχία και για τον Σωτήρη Νίνη. Ο 17χρονος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με συνέπεια να απαλλαγεί από την εθνική Ελπίδων και να μην ακολουθήσει χθες τις δύο προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Μπαίνοντας ξαφνικά στα βαθιά τον Ιανουάριο και χωρίς να ξεκουραστεί το καλοκαίρι λόγω της εθνικής Νέων, ο Νίνης επιβαρύνθηκε σημαντικά και θα χρειαστεί να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις περιπέτειες. Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι πάντα… ύποπτες και αν δεν αντιμετωπιστούν δραστικά με θεραπευτική αγωγή, ελλοχεύει ο κίνδυνος της επέμβασης, όπως συνέβη με τον Μόρις.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μάτος (έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα) αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και σε 2 – 3 μέρες αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Εκτός από τους ουκ ολίγους τραυματίες, εκτός προπονήσεων θα μείνουν αρκετές μέρες και οι δέκα «πράσινοι» διεθνείς. Για ένα μεγάλο διάστημα, ο Πεσέιρο θα έχει στη διάθεσή του μόλις 12 με 13 παίκτες και αυτό δεν του επιτρέπει να εκμεταλλευθεί με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος.

– Ηρακλής, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος οργανώνουν στις 15 Σεπτεμβρίου τουρνουά στη Λεωφόρο προς ενίσχυση των πυρόπληκτων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10, 15, 30 και 50 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή