«Βαθμό πάση θυσία»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πληγωμένη» θα ταξιδέψει η Εθνική στο Οσλο για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νορβηγία στις 12 του μηνός, της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Ο Οτο Ρεχάγκελ δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια τεσσάρων διεθνών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για τους Μιχάλη Καψή και Νίκο Σπυρόπουλο οι οποίοι αποκλείστηκαν χθες απ’ την αποστολή, καθώς και οι δύο ταλαιπωρούνται από θλάση στο γαστροκνήμιο και το δικέφαλο αντίστοιχα, ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους είναι οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αγγελος Χαριστέας που ωστόσο δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για το Οσλο.

Θετικό αποτέλεσμα

Η Εθνική θα παίξει στη Νορβηγία με στόχο τη νίκη, αλλά την εξυπηρετεί και η ισοπαλία, όπως τόνισε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατά τη συγκέντρωση των διεθνών σε αθηναϊκό ξενοδοχείο. «Το παιχνίδι με τη Νορβηγία είναι κομβικής σημασίας. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, δηλαδή την κατάκτηση ενός ή τριών βαθμών, μέχρι το επόμενο παιχνίδι, θα μπορούμε να λέμε ότι έχουμε θέσει υποψηφιότητα για πρόκριση στα τελικά. Θα είναι θετικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, όμως και τα τρία επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά για την πορεία και το μέλλον αυτής της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ. Και πρόσθεσε: «Η νίκη της Νορβηγίας επί των Αργεντινών στο (πρόσφατο) φιλικό (με 2-1), είναι εντελώς άλλο πράγμα Αυτό που πιστεύω είναι πως εάν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Πολυτέλεια για «Χ»

Απ’ την πλευρά του, ο Γιάννης Γκούμας: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όμως έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος, εμείς έχουμε την πολυτέλεια και για ισοπαλία. Οι Νορβηγοί αντίθετα έχουν την πίεση, γιατί η νίκη γι’ αυτούς είναι μονόδρομος. Θα πάμε στο Οσλο με σκοπό τη νίκη, θα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Δεν μας ανησυχεί το γεγονός ότι οι Νορβηγοί μπορεί να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, πιστεύουμε στην ομάδα και θα πάμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπολογίζει τους Νικοπολίδη, Χαλκιά, Βύντρα, Γκούμα, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη, Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Τοροσίδη, Πατσατζόγλου, Αντζα, Σεϊταρίδη, Μπασινά, Κατσουράνη, Κυργιάκο, Αμανατίδη, Γκέκα και Σαμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή