Ενισχύσεις από «παλιά φρουρά» στην Εθνική

Ενισχύσεις από «παλιά φρουρά» στην Εθνική

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οτο Ρεχάγκελ ήταν εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να ζητήσει… ενισχύσεις. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καψή, Σπυρόπουλο, αλλά και στους Χαριστέα, Γιαννακόπουλο, οι οποίοι είναι στο στάδιο της αποθεραπείας τους, αλλά δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα της 12ης του μηνός με τη Νορβηγία στο Οσλο, της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ετσι, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να καλέσει χθες τόσο τον Γιώργο Ανατολάκη, όσο και τον Τάκη Φύσσα. Η προετοιμασία της πρωταθλήτριας Ευρώπης συνεχίστηκε χθες με μία προπόνηση στον Αγιο Κοσμά. Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μόνο για την περίπτωση του Δέλλα υπάρχει ανησυχία, κατά πόσο θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το Οσλο.

Νορβηγικές απώλειες

Την ίδια ώρα, οι Νορβηγοί μετρούν τις απώλειές τους εν όψει των αγώνων με τη Μολδαβία (το Σάββατο) και την Εθνική μας. Ο Κρίστοφερ Χέσταντ έσπασε ένα δάκτυλο του ποδιού του στο κυριακάτικο παιχνίδι της Σταρτ με τη Βαλερέγκα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. Ετσι, ο Αγκε Χαρέιντε κάλεσε στη θέση του 23χρονου μέσου τον Κρίστιαν Γκριντχάιμ της Βαλερέγκα. Παράλληλα, αποκλείστηκε από την αποστολή της Νορβηγίας, λόγω παρόμοιου προβλήματος, και ο 38χρονος έμπειρος αμυντικός Ρόνι Γιόνσεν, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον 24χρονο Κιέτιλ Βέλερ. Στην αποστολή κλήθηκαν επίσης εσπευσμένα δύο παίκτες της Ρόζενμποργκ, ο αμυντικός Βίνταρ Ρίσετ και ο μέσος Αλεξάντερ Τέτεϊ.

– Μετά από πολύωρο ταξίδι, η αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων έφτασε χθες στο Μπακού, όπου το Σάββατο θα δώσει τον τρίτο αγώνα της για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2009 με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν. Οι διεθνείς θα προπονηθούν σήμερα το πρωί υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Νιόπλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή