Πρώτο γκολ στον ΟΔΔΥ…

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα Ανω Λιόσια και συγκεκριμένα στον χώρο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΟΔΔΥ) θα κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό δήλωσε χθες ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας, μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση στην περιοχή. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Δ. Κονιστής, δήλωσε ότι συμφωνεί απολύτως με το master plan που εκπονεί η κυβέρνηση, ενώ ο δήμαρχος Ανω Λιοσίων Χρήστος Παππούς είπε ότι θα βοηθήσει σε κάθε επίπεδο την ΠΑΕ ΑΕΚ να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία» είπε ο κ. Δούκας «για τη δημιουργία του γηπέδου και των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων της ΑΕΚ. Είμαστε βέβαιοι ότι ο διάλογος που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες μεταξύ των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών, ΠΕΧΩΔΕ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, του ΟΔΔΥ και του δήμου Ανω Λιοσίων, θα έχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα».

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι αιφνιδιαστικές, καθώς μετά τις κατ’ ιδίαν επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη και τα όσα έχει συζητήσει με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά, έχει γίνει σαφές ότι ο προσανατολισμός του είναι να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στη συγκεκριμένη περιοχή. Υπάρχουν αντιδράσεις, βέβαια, από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ που θεωρεί ότι το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει στη θέση του παλιού, στη Ν. Φιλαδέλφεια, αλλά παρότι το οικόπεδο εκεί είναι ιδιόκτητο, υπάρχουν πολλά αντικειμενικά προβλήματα που αποκλείουν, κατά τον Ντέμη Νικολαΐδη, την πιθανότητα να προκριθεί αυτή η λύση.

– Το ηθικό των παικτών του προσπάθησε να τονώσει χθες ο Σέρα Φερέρ, μιλώντας τους πρώτη φορά μετά τη βαριά ήττα από τη Σεβίλλη: «Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Είχαμε πάθος και αυτό ο κόσμος το εκτίμησε, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε άλλαξε τις ισορροπίες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και σίγουρα τις αντιδράσεις μας στα στημένα των αντιπάλων».

– Δεν άρεσε στους παίκτες η ατάκα του Φερέρ ότι ο Ζεράλδο Αλβες κοστίζει μόλις 200 χιλ. ευρώ, ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ είναι ενοχλημένος από τις έντονες παρατηρήσεις που του έκανε ο προπονητής του την ώρα της αλλαγής του.

– Χωρίς προβλήματα έβγαλε την προπόνηση ο Μαντούκα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Σεβίλλη και υπήρχε μια μικρή ανησυχία. Απουσίαζαν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Πλιάτσικας, Κονέ, Τόζερ και Μάχο, όπως και ο Μανού που πήγε στην Πορτογαλία για να τακτοποιήσει τα της μόνιμης εγκατάστασής του στην Ελλάδα.

-Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Λαγός, Χετεμάι, Γεωργέας. Οι Καπετάνος, Μπαρμπούδης και Αλεξόπουλος έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή