Εισιτήρια με ταυτότητα από τον Ολυμπιακό

Εισιτήρια με ταυτότητα από τον Ολυμπιακό

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λειτουργία μπαίνει τον Οκτώβριο ο νέος τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή εταιρεία θα βάλει σε εφαρμογή τον ηλεκτρονικό τρόπο διάθεσης ονομαστικών εισιτηρίων, κυρίως για να γίνει ευκολότερος (καθώς οι ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια θα αποτελέσουν σύντομα… παρελθόν) και πιο προσιτός ο τρόπος αγοράς τους, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί ο βαθμός ασφαλείας του Καραϊσκάκη.

«Είναι μία πολύ σοβαρή καινοτομία, που σκοπό έχει καταρχήν, να κάνει πιο προσιτή την πρόσβαση στο εισιτήριο του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα και γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Να μπορούν δηλαδή να προγραμματίσουν καλύτερα οι φίλαθλοί μας τον ελεύθερο χρόνο τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη», είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίας των ηλεκτρονικών ονομαστικών εισιτηρίων. Η αγορά των ονομαστικών εισιτηρίων θα γίνεται μέσω του Ιντερνετ ή από ειδικά μηχανήματα στο Καραϊσκάκη και από τα ταμεία του γηπέδου. Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αγοράσει έως τρία εισιτήρια για οποιονδήποτε αγώνα της περιόδου. Δηλαδή, θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει από τώρα εισιτήρια για ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί για παράδειγμα τον Μάρτιο. Ναι μεν θα είναι ονομαστικά, όμως οι θεατές δε θα είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν στο Καραϊσκάκη και την ταυτότητά τους.

«Τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει να γνωρίζει ότι όποιος έχει αγοράσει τα τρία αυτά εισιτήρια, φέρει και την ευθύνη για αυτά. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε και δεν είμαστε υπέρ του να ζητάμε ταυτότητα έξω από το γήπεδο, ώστε να γίνεται ταυτοπροσωπία. Το θεωρούμε υπερβολικό», διευκρίνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών, Γιάννης Μώραλης.

Ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτησή του για τους συνδέσμους, καθώς δε θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται πακέτα εισιτηρίων: «Η πάγια θέση του Ολυμπιακού είναι υπέρ της λειτουργίας των συνδέσμων φιλάθλων. Αρκεί βέβαια αυτοί να είναι στο πλαίσιο του νόμου και η συμπεριφορά και η λειτουργία τους να μη δημιουργεί προβλήματα. Οσον αφορά τα εισιτήρια, δεν πιστεύουμε ότι η λειτουργία τους πρέπει να συνδέεται με τη διανομή εισιτηρίων».

– Η Θύρα 7 αγόρασε 3.000 εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. «Σκάουτερ» του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσουν το Σάββατο και την Τετάρτη αγώνες ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή