Ετοιμος ο Κυργιάκος, παραμένει μετέωρη η συμμετοχή του Δέλλα

Ετοιμος ο Κυργιάκος, παραμένει μετέωρη η συμμετοχή του Δέλλα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Νορβηγία στο Οσλο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Ο Οτο Ρεχάγκελ βλέπει τον Τραϊανό Δέλλα να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και λογικό είναι να μην αισθάνεται άνετα, καθώς βρίσκονται ήδη εκτός πλάνων του οι Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καψής και Σπυρόπουλος. Η συμμετοχή του Δέλλα βρίσκεται στον… αέρα και εφόσον μέχρι την Κυριακή δεν είναι έτοιμος, δεν αποκλείεται ν’ αποκλειστεί απ’ την αποστολή της Εθνικής που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τον ευρωπαϊκό βορρά. Αντιθέτως, ο Σωτήρης Κυργιάκος ξεπέρασε το πρόβλημά του και προπονήθηκε χθες κανονικά.

Να σημειωθεί πως κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΠΟ στην UEFA, στους αμέσως προσεχείς αγώνες των εθνικών ομάδων ανδρών και ελπίδων οι ποδοσφαιριστές των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των πυρκαγιών. Επίσης, για τον ίδιο λόγο, πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Την ίδια ώρα, η Εθνική ελπίδων έχει μόνο ένα στόχο στους δύο αγώνες στο Αζερμπαϊτζάν και στα Νησιά. Φερόες για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2009: τις ισάριθμες νίκες. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, λέγοντας παράλληλα πως το υλικό της ομάδας είναι εξαιρετικό και έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Στις πρώτες κλήσεις μου στηρίχτηκα στις επιλογές του κ. Αποσπόρη, όμως γνωρίζω πολύ καλά τους περισσότερους παίκτες γιατί τους είχα στην Εθνική Νέων. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, δηλαδή οι νίκες και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης. Ο,τι άλλο αποτέλεσμα φέρουμε θα είναι καταδικαστικό. Η υπόθεση πρόκριση είναι ήδη δύσκολη, μετά την ήττα στην Κροατία. Οι δύο νίκες θα είναι ευεργετικές και για εμάς τους προπονητές, καθώς θα μας δώσουν πρόσθετη αυτοπεποίθηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή