Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ABOLA.ON LΙΝΕ

«Εδώ με σέβονται»

Ο Φερνάντο Σάντος πάτησε και πάλι το ελληνικό έδαφος γνωρίζοντας αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. «Στην Ελλάδα με σέβονται. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω την επιτυχία που είχα σε αυτή τη χώρα», εξομολογήθηκε ο πρώην προπονητής της Μπενφίκα στην εφημερίδα μας. Απέφυγε, πάντως, να σχολιάσει την απροσδόκητη αποχώρησή του από τον σύλλογο του Ντα Λουζ: «Δεν ασχολούμαι πλέον με την Μπενφίκα. Η Μπενφίκα έχει περάσει πια για μένα εντελώς. Είμαι πλέον στην Ελλάδα, ευτυχώς». Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο κ. Σάντος θα διευθύνει ομάδα που έχει για πρόεδρο έναν πρώην παίκτη του. Στην ΑΕΚ ήταν ο Νικολαΐδης και τώρα στον ΠΑΟΚ συναντά τον Ζαγοράκη. «Είναι λογικό ότι ο Ζαγοράκης έπαιξε αποφασιστικό ρόλο. Τον γνωρίζω καλά και μου έδωσε όλες τις ενδείξεις ότι μπορούμε να επιτύχουμε», πρόσθεσε.

ΜΑRCΑ

Ναι σε Ολυμπιακό

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, μετατρέποντας αυτομάτως τον δευτεραθλητή Ελλάδος σε υποψήφιο για τον τίτλο της Ευρωλίγκας του 2008. Ο εξαιρετικός πλέι μέικερ ήταν τις δύο τελευταίες περιόδους στο ΝΒΑ. Η Μπαρτσελόνα που επιθυμούσε να τον αγοράσει ώστε να απαλύνει τις καταστροφικές συνέπειες της αποχώρησης του Ναβάρο, έμεινε με τη γλύκα. Τον είχε πάρει το 2003 με ένα γελοίο χρηματικό ποσό. Τώρα ο Σάρας ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη για να τελειώσει την καριέρα του. Παρά την επιθυμία του, που είχε εκμυστηρευθεί στους οικείους του, για επιστροφή στη Βαρκελώνη όπου έχει σπίτι και έκανε τον γάμο του το 2006, επέλεξε την προσφορά με τα περισσότερα ευρώ. Η πρόταση της Μπαρτσελόνα περιείχε λιγότερο από τα μισά χρήματα από το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

ΤΗΕ GUΑRDΙΑΝ

Ο διάδοχος Κεϊρόζ

Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον δήλωσε σε διάλεξη στη Γλασκώβη ότι ο βοηθός του Κάρλος Κεϊρόζ θα είναι ικανός διεκδικητής του πάγκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Σκωτσέζος αποχωρήσει. Ωστόσο, ο σερ Αλεξ δεν είπε λέξη σχετικά με το πότε θα αφήσει τους πάγκους. Ο ίδιος ο Πορτογάλος, που τώρα βρίσκεται στη δεύτερη θητεία του στη Γιουνάιτεντ, αφού διέκοψε την πρώτη ώστε να κοουτσάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς επιτυχία, έχει παραδεχτεί ότι θα ήθελε να διαδεχθεί τον 65χρονο Σκωτσέζο προπονητή που ανέλαβε την ομάδα του Μάντσεστερ τον Νοέμβριο του 1986.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή