Ολα τα δίνει ο Μάρας για το μετάλλιο

Ολα τα δίνει ο Μάρας για το μετάλλιο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετάλλιο σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση θα διεκδικήσει αύριο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μονόζυγου Βλάσης Μάρας. Θα αγωνιστεί στον τελικό αυτού ακριβώς του οργάνου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Στουτγάρδη (Γερμανία), με στόχο να ξεπεράσει κατά πολύ τους 15,300 βαθμούς, που πήρε στον προκριματικό και του έδωσαν την 5η θέση. Ομως σε εκείνον τον αγώνα δεν ρίσκαρε, γιατί προείχε να πάρει τους βαθμούς για τη συνολική κατάταξη της ομάδας. Και πέτυχε… με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Με τους βαθμούς που έδωσε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να εξασφαλίσει η Ελλάδα συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τουλάχιστον με έναν αθλητή, ενώ προκρίθηκε στον τελικό.

Αύριο, όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο στόχος του είναι το μετάλλιο. Και αυτό δεν πρόκειται να κατακτηθεί με συντηρητικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό, όπως είπε, θα ρισκάρει.

«Στον τελικό πρέπει αναγκαστικά να ρισκάρω. Αν μου βγει το ρίσκο, τότε θα καταφέρω να «παίξω» για τα μετάλλια», δήλωσε.

Αντίπαλοί του θα είναι οι Φαμπιάν Χάμπιχεν (Γερμανία), που πήρε τον υψηλότερο βαθμό στον προκριματικό (16,025), Αλιάζ Πεγκάν (Σλοβενία) 15,450, Επκε Ζόντερλαντ (Ολλανδία) 15,450, Χισάσι Μιζουτόρι (Ιαπωνία) 15,425, Χιρογιούκι Τομίτα (Ιαπωνία) 15,300, Ενρίκο Πότσο (Ιταλία) 15,225 και Τζέφρι Βάμες (Ολλανδία) 15,225.

Οι τελικοί των οργάνων αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή