Υπέγραψε στον Αρη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Υπέγραψε στον Αρη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημέρωσε χθες το πρωί τους διοικούντες της ΠΑΕ Αρης ότι αποδέχεται την πρόταση και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο πιο πετυχημένος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος από το 1989 οπότε και ανέλαβε την ΑΕΚ, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια: «Η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε σήμερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κύριος Μπάγεβιτς θα αφιχθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα του Αρη με τη Σαντάνσκι Βίρεν (ώρα έναρξης 17.00)», αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δίπλα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, πέρα από τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα θα βρεθούν ακόμη οι Τάκης Περσίας και Αντώνης Δρακόπουλος. Πλέον με την κίνηση αυτή στον Αρη δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν σελίδα και να βάλουν υψηλούς στόχους. Ο Μπάγεβιτς γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και η παρουσία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δίνει το δικαίωμα στους διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αισιοδοξούν για το εγγύς μέλλον. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σερβοέλληνας προπονητής θέλει να «χτίζει» ο ίδιος την ομάδα όμως την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την είχε αναλάβει στου δρόμου τα μισά και είχε καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Β Τα χαμόγελα που υπάρχουν πλέον στον Αρη με την έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν λείπουν στον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει βαδίζει στον ίδιο δρόμο εδώ και μερικές ημέρες με την αλλαγή προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου η ομάδα του στις 23 Σεπτεμβρίου να εμφανιστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και αυτό φαίνεται ήδη στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική θέλοντας να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του «δικέφαλου». Συν τοις άλλοις οι προπονήσεις θα είναι μικρότερες σε διάρκεια, αλλά θα έχουν περισσότερη ένταση κάτι που ο Σάντος εφαρμόζει σε όλες τις ομάδες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή