Καμπάνια: Η Εθνική μπορεί

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα των ανδρών κατετάγη 4η στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά του πόλο και, πλέον, θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς από το παγκόσμιο τουρνουά, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη Ρουμανία, αλλά ο προπονητής, Σάντρο Καμπάνια και ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του και αισιόδοξος για τη συνέχεια είναι.

«Αισθάνομαι θετικά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και στην προετοιμασία και στους δύσκολους αγώνες. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολα, βέβαια. Ελπίζω να έχουμε και τον Μάζη τότε» λέει.

Πιστεύει ότι θα είναι πέντε ομάδες για τρεις θέσεις: Ρουμανία, Ρωσία, Ελλάς, Ιταλία, Γερμανία. Και ελπίζει ότι δεν θα υπάρχει η ατυχία που «χτύπησε» την ομάδα στη Σλοβακία, όπου κάποια στιγμή και οι δύο τερματοφύλακες (Ρέππας, Δεληγιάννης) ήταν τραυματίες.

Η Ελλάς έχασε στον ημιτελικό από τη Ρουμανία με 13-14 και στον, χωρίς σημασία, μικρό τελικό, από τη Ρωσία με 5-7 στην παράταση. Την πρόκριση πήρε το Μαυροβούνιο, που επεβλήθη της Ρουμανίας με 9-8.

«Με τη Ρουμανία είμαστε πολύ κοντά. Είναι καλοί. Ηταν σημαντικό που νικήσαμε την Ιταλία», λέει ο κ. Καμπάνια.

Η Εθνική των εφήβων προκρίθηκε στους προημιτελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των εφήβων, που γίνεται στη Μάλτα. Στη φάση των ομίλων νίκησε 8-5 την Ισπανία και 23-4 τη Μάλτα, ενώ έφερε 10-10 με την Ιταλία. Κατέλαβε την 1η θέση στον όμιλό της και στους προημιτελικούς θ’ αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο. Προκρίθηκαν, επίσης, οι Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιταλία, Σερβία, Σλοβακία, Κροατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή