Ολυμπιακός: θέλει χρόνο ακόμη ο Αρτσούμπι

Ολυμπιακός: θέλει χρόνο ακόμη ο Αρτσούμπι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και των εκλογών δεν αφήνει αδιάφορο τον Τάκη Λεμονή. Και μέσω της διεξαγωγής φιλικών αγώνων προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Βύζαντα με 3-1 στο Καραϊσκάκη, σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Τα μάτια ήταν στραμένα στον Ρικάρντο Αρτσούμπι, ο οποίος αν και άφησε καλές εντυπώσεις, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών. Το βαθμό ετοιμότητας του Αργεντίνου, αλλά και των άλλων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Στάδιο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 17.45). Να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Ετσι, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά ούτε και οι προσκλήσεις. «Ο σκοπός του φιλικού είναι ιερός και ο Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά ότι είναι πρωταθλητής και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Θα ήταν καλό να κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γεμίσει το γήπεδο από κόσμο την Τετάρτη», υπογραμμίζει ο Τάκης Λεμονής.

– Ο σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης θα βρεθεί την άλλη Τρίτη στο Φαλήρο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάτσιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή