Πισω απο τις Καμερες

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασχημα και καλά

Πενήντα ημέρες μετά την εγχείριση που έκανε στους κοιλιακούς, ο Μόρις έπαιξε 90 λεπτά με τη Ν. Αφρική χωρίς καμία ενόχληση. Τα άσχημα νέα για τον ίδιο και… καλά για τον Παναθηναϊκό, είναι ότι η εθνική του έχασε 1-3 από την Ζάμπια, τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο και πολύ δύσκολα θα πάρει πρόκριση (περνούν οι τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων) για την τελική φάση του κυπέλλου Αφρικής. Αν η Ν. Αφρική εξασφαλίσει την πρόκριση τελικά, ο Μόρις θα λείψει περισσότερο από ένα μήνα στις αρχές του νέου χρόνου κι αυτό δεν θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό!Χρ. Κ.

Πρέπει να συνέλθει

Ο Νίκος Χατζηβρέττας, έως τώρα έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Κατά την ταπεινή μας άποψη, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι παίκτης ψυχολογίας, και αν δεν «μπει» από την αρχή στο παιχνίδι χάνεται. Ο Νικόλας επιβάλλεται να συνέλθει, διότι είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» σουτέρ που διαθέτει αυτή τη στιγμή η εθνική, η οποία χρειάζεται το… φαρμακερό του χέρι. Παπ.

Ας πάνε και οι άλλοι

Δεν πάνε την επόμενη φορά και ο Αλέκος Λεώνης του βόλεϊ και ο Σάντρο Καμπάνια του πόλο;Ν. Α. Κων.

Οδύσσεια μετά τη νίκη

Με οδύσσεια έμοιαζε για τα μέλη της εθνικής ελπίδων το ταξίδι από το Μπακού (όπου έπαιξαν το Σάββατο με το Αζερμπαϊτζάν) για τα Νησιά Φερόε, όπου αγωνίζονται αύριο. Απ’ την Ασία «πέταξαν» για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί για τη Δανία και μετά στα Νησιά Φερόε. Στα νησιά, πάντως, οι συνθήκες εδώ είναι αρκετά καλές, έλεγε χθες ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο των ελπίδων με νίκη με 2-0 επί του Αζερμπαϊτζάν.Ν. Ν. Γ.

Πήρε την ευχή του

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, που έλεγε ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, πήγε και ζήτησε την ευχή του Οτο Ρέχαγκελ. Εξ ου και το «άστρο» του… Γ. Κ. Κ.

Κέρδισε τις εντυπώσεις

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ως σύνολο η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, η οποία πήρε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ της Ρωσίας. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, οι Ελληνες όπου πήγαιναν, από την προπόνηση μέχρι για φαγητό, στο ξενοδοχείο «Πριμπατίσκαγια», ήταν ντυμένοι πανομοιότυπα. Από τις φόρμες μέχρις τις… κάλτσες.

Ανθρώπινος

Η ευγενική φυσιογνωμία του Αντρέι Κράβαρικ δίνει το δικαίωμα σε όλον τον κόσμο να τον πλησιάζουν, είτε για να πάρουν πληροφορίες, είτε για να τους βοηθήσει. Και ο διεθνής βολεϊμπολίστας δεν χαλάει σε κανέναν το χατίρι. Με ένα χαμόγελο στα χείλη, ακόμα και σε βάρος του ελεύθερου του χρόνου, εξυπηρετεί τους πάντες. Μάλιστα, στην Αγία Πετρούπολη, βρήκε… πελάτες ακόμα και τους Κορεάτες, οι οποίοι δεν ήξεραν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες για να μπουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους. Σπυρ. Σπαν.

Ποδοσφαιρόπληκτοι…

Δύο νίκες έχει σημειώσει η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, αλλά τα πορτογαλικά ΜΜΕ δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα πρωτοσέλιδα των δύο μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων, της «A Μπόλα» και της «O Ζόγκο», δεν υπήρχε καμία αναφορά στη νίκη της ομάδας τους επί του Ισραήλ, η οποία τους έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης. Για τους Ιβηρες, φαίνεται, πως μόνο το ποδόσφαιρο είναι ικανό να τους συγκινήσει και κανένα άλλο άθλημα. Σ. Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή