Βλέπουν φαβορί τη Νορβηγία

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ματς Νορβηγίας – Ελλάδας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των εγχώριων παικτών. Υποθέτω πως ο τζίρος θα συγκεντρωθεί στον άσο της Νορβηγίας, που δίνει απόδοση 1,85, καθώς οι Σκανδιναβοί και καλή ομάδα διαθέτουν και αρκετούς παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα και έχουν, ενώ όσοι παίζουν σε νορβηγικές ομάδες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Οτο Ρεχάγκελ γκρινιάζει που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χαριστέα και τον Αμανατίδη αλλά και να τους είχε δεν νομίζουμε ότι θα κατέβαζε σχήμα με περισσότερους από έναν κυνηγό. Λογικά οι Νορβηγοί που θελουν περισσόερο τη νίκη είναι το φαβορί. Καθώς όμως η δική μας ομάδα θα παίξει για την ισοπαλία, η οποία θα τη φέρει μια ανάσα από την πρόκριση, το ποντάρισμα στο άντερ (μέχρι δύο γκολ) μοιάζει καλή εναλλακτική λύση.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης η εκτίμησή μας είναι πως η Σουηδία θα πάρει τη νίκη στο Μαυροβούνιο (απόδοση 1,70) και έτσι θα σφραγίσει την πρόκρισή της.

Μετά την ισοπαλία που πήραν οι Ισλανδοί από την πανίσχυρη Ισπανία, έχουν τον ενθουσιασμό και τη δύναμη της έδρας να νικήσουν τη Βόρειο Ιρλανδία, η οποία δεν τα κατάφερε και έχασε από τη αδιάφορη Λεττονία. Καλές περιπτώσεις για χαμηλό σκόρ (μέχρι δύο γκολ) είναι στα παιχνίδια Αγγλίας – Ρωσίας και Γαλλίας – Σκωτίας.

Μερικά παιχνίδια με ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις στην ισοπαλία είναι: Βουλγαρία – Λουξεμβούργο (με αβαντάζ δύο γκολ στους φιλοξενούμενους), Ουκρανία – Ιταλία, Βοσνία – Μολδαβία, Γερμανία – Ρουμανία.

Από τις υπόλοιπες διοργανώσεις αξίζει να εμπιστευθούμε τη φόρμα της Ρίβερ Πλέιτ και της Ιντεπεντιέντε στην Αργεντινή, την ποιότητα της Ελβετίας στο φιλικό με την Ιαπωνία, τη φόρα της φιλόδοξης Χάκεν στη Β΄ Σουηδίας και τη ροπή στις ισοπαλίες της Κορίνθιας παρ’ ότι παίζει με την εκτός φόρμας, στα τελευταία παιχνίδια Μποταφόγκο. Στα σημερινά παιχνίδια μπάσκετ υπολογίζω πως η Εθνική μας δεν θα κερδίσει με διαφορά την ενθουσιώδη Πορτογαλία και πως οι Κροάτες λόγω ανάγκης θα υπερισχύσουν των Ρώσων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή