Κόλλησε ο βαθμός του Βλάση Μάρα

Κόλλησε ο βαθμός του Βλάση Μάρα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα λάθος («κόλλημα» στο όργανο) άφησε τον Βλάση Μάρα μακριά από το βάθρο των νικητών στον τελικό του μονόζυγου του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που έγινε στη Γερμανία. Τελικά κατετάγη 7ος. Στον τελικό του σύνθετου κατέλαβε την 21η θέση. Και μόνο η πρόκριση σε αυτόν αποτελούσε επιτυχία για τον Μάρα. Η Κίνα κυριάρχησε με οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων τα πέντε χρυσά. Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την μεγάλη τους πρόοδο. Θλίψη προκάλεσε στους φίλους του αθλήματος η εμφάνιση της Ρωσίας, η οποία πήρε μόνο ένα μετάλλιο, που είναι χρυσό.

Τα αποτελέσματα: ΑΝΔΡΕΣ: Σύνθετο: Γιανγκ Γουέι (Κίνα) 93,675, Χάμπυχεν (Γερμανία) 92,200, 21ος Μάρας 87,775. Μονόζυγο: Χάμπυχεν 16,250, Πεγκάν (Σλοβενία) 15,825, Μιζουτόρι (Ιαπωνία) 15,775, 7ος Μάρας 14,275. Εδαφος: Ιπολίτο (Βραζιλία), ίππος με λαβές: Σιάο Τσίν (Κίνα), κρίκοι: Τσεν Γιμπίνγκ (Κίνα), άλμα: Μπλάνικ (Πολωνία), δίζυγο: Πετκόβσεκ (Σλοβενία).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Σύνθετο: Σ. Τζόνσον (ΗΠΑ). Αλμα: Τσενγκ Φέι (Κίνα), έδαφος: Τζόνσον, δοκός ισορροπίας: Λιούκιν (ΗΠΑ), μη παράλληλοι ζυγοί: Σεμιόνοβα (Ρωσία).

Μετάλλια: Κίνα 5-2-1, ΗΠΑ 4-2-1, Γερμανία 1-1-1, Ρουμανία 0-3-1, Ιαπωνία 0-1-4, Σλοβενία 1-1-0 κ.λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή