Αθώο το… ξύσιμο του Αντζα που απαλλάχθηκε

Αθώο το… ξύσιμο του Αντζα που απαλλάχθηκε

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Παρασκευάς Αντζας να απουσίαζε από τα γραφεία των αθλητικών δικαστών, καθώς βρίσκεται με την Εθνική στο Οσλο, εκείνοι πάντως έκριναν ότι δεν έκανε καμία χειρονομία μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ετσι, ο διεθνής άσος θα απουσιάσει μόνο από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ενώπιον των αθλητικών δικαστών εμφανίστηκε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε πως ο διεθνής άσος επέλεξε να ξύσει το κεφάλι του με ένα συγκεκριμένο δάχτυλο, δίχως να κοιτάζει προς την εξέδρα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Αντζας και η οικογένειά του ήταν συνεχώς στόχος υβριστικών συνθημάτων από οπαδούς αντιπάλων ομάδων τα τελευταία χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει αντιδράσει. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Τάκης Λεμονής θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το απόγευμα (17.45, Alpha) διάφορα πλάνα, στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Βεβαίως θα απουσιάσουν οι διεθνείς, αλλά ο τεχνικός των πρωταθλητών μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αποθεραπεύθηκε. Αρα, θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λάτσιο στο Φάληρο. Εφόσον ξεκινήσει ο αρχηγός στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα θα χάσει ο Κοβάσεβιτς και θα περάσει ο Λούα Λούα στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός δράσης για οκτώ έως δέκα εβδομάδες θα μείνει ο Τόμισλαβ Μπούτινα, καθώς υπέστη εξάρθρωση στο δεξί ώμο. Ετσι, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δήλωσαν τον Μιχάλη Σηφάκη ως δεύτερο τερματοφύλακα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

– Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της περιοχής Ζαχάρω Ηλείας, ήταν το θέμα συνέντευξης Τύπου που παρατέθηκε χθες στο Βελιγράδι από τη Διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Μίλοραντ Κοσάνοβιτς,  τόνισε: «Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που θα είμαστε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτό το παιχνίδι είναι πολλά περισσότερα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα».Νικοσ Γαβαλασ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή