ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΜΙΔΕΣ»: Ο Βραζιλιάνος σταρ της Μίλαν, Κακά είναι ο ποδοσφαιριστής με τις υψηλότερες απολαβές στο καμπιονάτο, κερδίζοντας 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με έρευνα της Γκατζέτα ντελο Σπορτ. Ακολουθούν οι Φραντσέσκο Τότι (Ρόμα), Τζανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους) και οι Πατρίκ Βιεϊρά, Αντριάνο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Ιντερ.

ΦΙΛΙΚΟ: Με τέρμα του αμυντικού της Μπάγερν, Μάρτιν Ντεμικέλις στο 49ο λεπτό με κεφαλιά, η Αργεντινή επικράτησε της Αυστραλίας στη Μελβούρνη με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι μπροστά σε 72.000 θεατές. Παρά τις ελλείψεις τους οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν τους Αργεντινούς, αν και οι Μέσι και Τέβες έφτασαν πολλές φορές κοντά στο να σκοράρουν.

ΟΥΓΙΕ: Ο πρώην τεχνικός της Λιόν και της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγιέ, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, κάτι που η τελευταία αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως μεθαύριο.

ΚΑΣΑΝΟ: Ενα μήνα εκτός γηπέδων θα μείνει ο Αντόνιο Κασάνο, που είναι δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαμπντόρια, λόγω τραυματισμού στον αριστερό του μηρό. Ο πρώην διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε σε φιλικό της ομάδας της Γένοβας με την ελβετική Μπελιντζόνα την Κυριακή και αρχικά υπήρχε φόβος για δίμηνη απουσία του παίκτη.

ΖΕΜΠΙΝΑ: Ο αμυντικός της Γιουβέντους Τζόναθαν Ζεμπινά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών, διότι χαστούκισε υπάλληλο του σταδίου την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με την Κάλιαρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή