Εξαλλος ο Φερέρ ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας

Εξαλλος ο Φερέρ ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καμπανάκι που έκρουσε στην προχθεσινή προπόνηση ο Λορένθο Σέρα Φερέρ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακούστηκε μέχρι τα σπίτια τους! Και αυτό γιατί ο προβληματισμός τους ήταν έντονος ακόμη και χθες, παρά το γεγονός ότι ήταν ημέρα ξεκούρασης.

Οι περισσότερες συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από την εικόνα που άφησε ο Ισπανός τεχνικός στα αποδυτήρια, αφού κανείς από τους παλαιότερους τουλάχιστον δεν τον είχε δει σε τέτοια κατάσταση. Ο προβληματισμός του ήταν μεγάλος και η συμπεριφορά του επιθετική.

Ο Φερέρ έδειξε ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτούς και ζήτησε ν’ αλλάξουν νοοτροπία και μάλιστα γρήγορα, πριν χαθεί έδαφος στον μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και συμπλήρωσε: «Οσοι δεν μπορούν να πάνε σε μικρή ομάδα».

Ο τεχνικός της «Ενωσης» φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένος, ειδικά από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Βέβαια υπήρχαν οι απουσίες των διεθνών Δέλλα – Παπασταθόπουλου, αλλά όπως έδειξε με τη συμπεριφορά του δεν αποτελούν ελαφρυντικά. Ο Φερέρ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους ακόμα και στις προπονήσεις, ενώ θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα στο μεθαυριανό φιλικό με τον Θρασύβουλο, στη Φυλή.

Αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Μαντούκα αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι την Παρασκευή, οπότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, μιας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει λύσει το πρόβλημα με τον χώρο που θα γίνονται οι προπονήσεις, αφού οι Θρακομακεδόνες βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή