Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

THE ΤΙΜΕS

Απελπισία Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον βγήκε από το μονοθέσιό του μετά το γκραν πρι της Ιταλίας την Κυριακή και παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι φοβάται μήπως η προσπάθειά του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως «ρούκι» μπορεί να πάει χαμένη λόγω του σκανδάλου κατασκοπείας. «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έλεγα πως μισώ κάτι στη Φόρμουλα 1, αλλά κάποιοι άνθρωποι μέσα σε αυτή θέλουν να γίνουν πιο μεγάλοι από άλλους». Τα σχόλια του Χάμιλτον ήρθαν αμέσως μετά τη μείωση της διαφοράς του από τον Φερνάντο Αλόνσο στους τρεις βαθμούς και ενόψει της νέας δικαστικής περιπέτειας της Μακλάρεν. Την Πέμπτη στο Παρίσι θα διεξαχθεί η δεύτερη ακρόαση της FIA για την υποκλοπή πληροφοριών της Φεράρι από τη Μακλάρεν, με νέα στοιχεία που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα μεταξύ του Φερνάντο Αλόνσο και του Πέδρο Ντε Λα Ρόσα που αποδεικνύουν ότι η ομάδα τους χρησιμοποίησε τις πληροφορίες που υπέκλεψε, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί την αντίπαλη κατασκευάστρια εταιρεία.

LΕ FΙGΑRΟ

Στόχος τα 14 γκραν-σλαμ

Εχοντας μόλις κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του στο αμερικανικό Οπεν του Φλάσινγκ Μέντοουζ και 12ο γκραν σλαμ της καριέρας του, ο νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο Ρότζερ Φέντερερ έκανε την πρώτη του αναφορά στο ρεκόρ τίτλων γκραν σλαμ του Πιτ Σάμπρα. Οι 14 τίτλοι του αποτελούν ρεκόρ φαινομενικά απλησίαστο, αν και πλέον δε μπορεί να κοιμάται και με τα δύο του μάτια. Ο πίστολ Πιτ κατέκτησε το 12ο τρόπαιό του στα 28 του χρόνια, ενώ ο Φέντερερ είναι μόνο 26 ετών. Ο Πιτ χρειάστηκε 40 τουρνουά γκραν σλαμ για να φτάσει τους 12 τίτλους έναντι 34 του Ρότζερ. «Μέχρι τα 35 μου, εφόσον δεν έχω τραυματισμούς, σκοπεύω να συμμετέχω σε 10 με 15 τουρνουά το χρόνο», δήλωσε ο «Φεντ-Εξπρές».

ΜΑRCΑ

Εξηγήσεις στην Ισπανία

Η ισοπαλία με 1-1 στην Ισλανδία πυροδότησε εντάσεις στην Εθνική Ισπανίας. Ηταν σαφές ότι οι παίκτες δεν εφάρμοσαν ό,τι τους είχε υποδείξει ο Λουίς Αραγονές, που κάλεσε τη Δευτέρα τους δύο αρχηγούς της ομάδας, τον Αλμπέλδα και τον Κασίγιας για εξηγήσεις. Χρειάστηκαν 45 λεπτά έντονης συζήτησης μεταξύ των παικτών και του ομοσπονδιακού τεχνικού, με τον τελευταίο να απαιτεί να μην επαναληφθούν φαινόμενα ανυπακοής στις οδηγίες του. Οι αρχηγοί ανέλαβαν μέρος της ευθύνης, αλλά ζήτησαν να αλλάξει ο τρόπος προπόνησης, με περισσότερη ένταση και ποικιλία ασκήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή