«Τελικός» της Τουρκίας με την Ουγγαρία

«Τελικός» της Τουρκίας με την Ουγγαρία

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνας δίχως αύριο είναι ο αποψινός για την Τουρκία στο «Ινονού» της Κωνσταντινούπολης, όπου υποδέχεται την Ουγγαρία. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, μετά το στραβοπάτημα του περασμένου Σαββάτου και την ισοπαλία στη Μάλτα. Παράλληλα, ελπίζουν σε απώλεια βαθμών της Νορβηγίας, ώστε να ξαναμπούν στο κυνήγι την κατάκτησης της 2ης θέσης που οδηγεί στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Για τον όμιλο της Εθνικής μας, τον 3ο, θα διεξαχθεί ένα ακόμη παιχνίδι. Στο «Ασίμ Φερχάτοβιτς Χάσε» του Σαράγεβο η Βοσνία / Ερζεγοβίνη φιλοξενεί τη Μολδαβία, με τους Βόσνιους να θέλουν το τρίποντο, ελπίζοντας στο θαύμα, δηλαδή να ξαναμπούν σε τροχιά πρόκρισης.

Εθνική Ελπίδων

Την ίδια ώρα, μονόδρομος είναι η νίκη και για την Εθνική ελπίδων στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι στα Νησιά Φερόε για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2009 (ώρα έναρξης, 16.00). «Αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα με ιώσεις που έχουν προσβάλλει παίκτες. Εχουμε πολύ καλό υλικό και θα είναι καλό να φτάσουμε αήττητοι έως τον αγώνα με την Ιταλία. Ακόμη μαθαίνουμε οι προπονητές και οι παίκτες ο ένας τον άλλον και η έως τώρα συνεργασία μας είναι πολύ καλή», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Νιόπλιας, ενώ ο Μήτρογλου πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μη δεχθούμε γκολ, διότι οι αντίπαλοί μας παίζουν όλοι στην άμυνα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ν’ ανοίξουμε το σκορ πρώτοι και γρήγορα, όπως στον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν, για να μπορέσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Η υπόθεση πρόκριση είναι δύσκολη, όμως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να την πάρουμε». Για να συμπληρώσει ο Δημούτσος: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η νίκη στο Αζερμπαϊτζάν μας τόνωσε ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία στιγμή τους αντιπάλους μας και οφείλουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Εθνική Νέων

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Εθνική νέων με τον Κεραυνό Κερατέας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Κερατέας. Σκόρερ για την Εθνική ήταν ο Βασίλης Ρες στο 75ο λεπτό. Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας προεπιλογής που κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξης Αλεξίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή