Καθαρή βγήκε η μαγνητική του Μάλαρτζ

Καθαρή βγήκε η μαγνητική του Μάλαρτζ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκάρι… κι έξω βγήκε το μπαλάκι της ανησυχίας και ο συναγερμός για τον Μάλαρτζ έλαβε τέλος. Η μαγνητική τομογραφία που έκανε χθες το πρωί ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν «καθαρή» και δεν τίθεται πλέον θέμα απουσίας του. Ο Μάλαρτζ έκανε παράπονα στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού ότι νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο όταν τρέχει και για δύο ημέρες έκανε θεραπεία, προκειμένου να μη ρισκάρει τίποτα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οπως φάνηκε από τη μαγνητική, δεν υπάρχει μυϊκό πρόβλημα και αυτό το τράβηγμα δεν δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας θα μπει από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στο χέρι του Πεσέιρο αν θα τον χρησιμοποιήσει το Σάββατο στο τουρνουά της Λεωφόρου. Το πιθανότερο είναι ότι θα παίξει σε ένα από τα δύο 45λεπτα, με τον Ηρακλή ή τον Πανιώνιο. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάλαρτζ θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για το παιχνίδι με την Αρτμέντια, σε μία εβδομάδα στην Μπρατισλάβα.

– Για προληπτικούς λόγους, ο Ν’ Ντιογέ ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να εκφράζονται ανησυχίες από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Ο τραυματισμός του δεν θεωρείται «ύπουλος».

– Επιστρέφουν σήμερα στην Παιανία οι δέκα διεθνείς που έλειπαν από την περασμένη εβδομάδα. Οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Φύσσας, Τζιόλης, Γκούμας, Βύντρα, Μόρις, Γκαλίνοβιτς, Νίλσον και Δημούτσος θα δώσουν τη δυνατότητα στον Πεσέιρο να προετοιμάσει χωρίς προβλήματα την ομάδα του για τον αγώνα με τη σλοβάκικη ομάδα. Για δέκα ημέρες, είχε ελάχιστους επαγγελματίες στις προπονήσεις (εκτός από τους διεθνείς, ήταν πολλοί και οι τραυματίες) και για να κάνει το δίτερμα, είχε «επιστρατεύσει» 6-7 μικρούς από την ομάδα των Νέων.

– Επέστρεψαν από τη Νιόν της Ελβετίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Στράτος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Φάνης Βουτσαράς, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό στο «Εuropean Club Forum». Πρόκειται για μια σύσκεψη που γίνεται μεταξύ συλλόγων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή