ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε ρυθμούς γηπέδου

Από τη στιγμή που η Πολιτεία έκανε το σημαντικό βήμα για την κατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή πρέπει πλέον να κινηθούν για την επίτευξη του στόχου ΠΑΕ και Ερασιτέχνης. Το πρώτο βήμα έγινε από την πλευρά της ΠΑΕ η οποία με επιστολή που απέστειλε ζήτησε να γίνει άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Στη συγκεκριμένη επιστολή η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ τονίζει ότι σύντομα πρέπει να οριστεί ημερομηνία για τη συνάντηση των δύο πλευρών. Στον αγωνιστικό τομέα ο «Γηραιός» επικράτησε σε φιλικό αγώνα του Πολύκαστρου με 3-0, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα παραλάβει χίλια εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστρέφει υγιής

Αντίστροφα μετρά ο διεθνής Ελληνας μεσοεπιθετικός για την επιστροφή του στα γήπεδα, μετά την εγχείριση κήλης που υποβλήθηκε. «Ευτυχώς νιώθω καλύτερα και θα επιστρέψω στις προπονήσεις στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να μείνω εδώ και να παλέψω για τη θέση μου. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και τον καλωσορίζω, ωστόσο είμαι διατεθειμένος να μπω στην ομάδα», δήλωσε ο 33χρονος παίκτης, για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΑΡΗΣ

Τεστ ενόψει Σαραγόσα

Την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα ενόψει του αγώνα με την Σαραγόσα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ θα έχει σήμερα ο Μπάγεβιτς, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο στον φιλικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κάνει σημαντικές αλλαγές. Πάντως έχει καταφέρει, με τη συμπεριφορά του, να κερδίσει του περισσότερους ποδοσφαιριστές και κυρίως του Ελληνες οι οποίοι όσο έκαναν κουμάντο οι Ισπανοί ένιωθαν να βρίσκονται εκτός ομάδας.

ΛΑΡΙΣΑ

Αγώνας δρόμου για Βενετίδη

Ο Στέλιος Βενετίδης υπέστη κάκωση στο γόνατο στο τουρνουά του ΟΑΚΑ και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, για το κύπελλο UEFA. Οσο για τον Δημήτρη Γκίκα, έχει αιμάτωμα στη γάμπα και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

ΞΑΝΘΗ

Περιμένουν Ραντζίνσκι

Την επιστροφή του Τόμας Ραντζίνσκι περιμένει ο Εμίλιο Φερέρα, προκειμένου να τον ετοιμάσει ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή