ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ: Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των «πρασίνων» για τη νέα χρονιά. Οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00-20.00, Σάββατο: 11.00-17.00, Κυριακή: 11.00-15.00. Το προσεχές Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εθνικών εκλογών. Στο αγωνιστικό σκέλος, αύριο, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του «τριφυλλιού» με το Παλαιό Φάληρο στο ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών) στις 19.00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίκτης των «ερυθρολεύκων» είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 20χρονος Σέρβος γκαρντ ανακοινώθηκε χθες από την πειραιώτικη ΚΑΕ και θα φορά την κόκκινη φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Παράλληλα, ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις δεν θα γλιτώσει τη χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα της δισκοκήλης, κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τον στερηθούν για τους επόμενους δύο μήνες.

ΑΡΗΣ: Για την Ιταλία αναχωρούν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι», όπου θα μετάσχουν σε τουρνουά μαζί με τις Τεράμο, Μπεσίκτας και Ζαλγκίρις. Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, είχε χθες συνάντηση με τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ιωαννίδη και Ευάγγελο Βενιζέλο αντίστοιχα.

ΑΓΟΡ: Παίκτης της ομάδας του Ρεθύμνου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο 27χρονος γκαρντ υπέγραψε χθες συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα του Στέργιου Κουφού.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στη Σάμο βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Ρουμανίας, της Λευκορωσίας και της Τουρκίας. Το τουρνουά αυτό αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το ευρωμπάσκετ της Ιταλίας (24/9-7/10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή