«Δροσιά» σε πυροπαθείς

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ιερός ο σκοπός του χθεσινού φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Στόχος ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τους πυρόπληκτους της Ζαχάρως. Τελικώς, απ’ τις εισπράξεις του αγώνα -οι θεατές ήταν περισσότεροι από 12.000- και τις προσφορές φίλων των «ερυθρολεύκων» συγκεντρώθηκε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 302.000 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1, έχοντας κέρδη και απώλειες. Ο Τάκης Λεμονής είδε με ικανοποίηση τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να παίζει για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον μπορεί να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Ομως, στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντίνος αποχώρησε στο ημίχρονο με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και σήμερα θα εξαταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Τάκη Λεμονή να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάτσιο. Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εξαιρετική παρουσία των νεαρών που αγωνίστηκαν κατά του Ερυθρού Αστέρα, όπως είναι οι Λαμπρόπουλος και Βλαχογιάννης, Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Σηφάκης κάθησε κάτω απ’ την εστία των «ερυθρολεύκων» σε όλο το παιχνίδι. Δήλωσε δε έτοιμος να παίξει και σε επίσημα παιχνίδι, όποτε του ζητηθεί.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Νούνιες (με απευθείας χτύπημα φάουλ) και Λούα Λούα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας είχε προηγηθεί με τον Μπίγιανιτς.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι Σηφάκης, Πάντος, Σέζαρ, Λαμπρόπουλος, Ντομί, Γκαλέτι (45΄ Βασιλογιάννης), Στολτίδης (84΄ Κατσικογιάννης), Μενδρινός (62΄ Τζόρτζεβιτς), Αρτσούμπι, Νούνιες (62΄ Λούα Λούα) και Κοβάσεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή