ΜΑΧΟμενος για την 11άδα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μάχιμοι» και πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους ζητηθεί, εμφανίζονται τρία από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, Μπλάνκο, Μανού και Γιούργκεν Μάχο. Ειδικά ο τελευταίος ήταν πιο ρεαλιστής και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει θέση βασικού, ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ, για το κύπελλο UΕFΑ.

«Είμαι προετοιμασμένος για όλα. Αν ο προπονητής αποφασίσει να παίξω, εννοείται ότι θα το κάνω. Ξέρω πολύ καλά τη Σάλτσμπουργκ και τους ποδοσφαιριστές της. Εχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον αντίπαλό μας και θα προσπαθήσω να τη δώσω στον προπονητή. Εχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους ομίλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός τερματοφύλακας, ο οποίος θα παλέψει για τη θέση με τους Μαρσέλο Μορέτο και Γιάννη Αραμπατζή.

Ο Μάχο αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα. «Είναι μια νέα αρχή για μένα. Πρέπει να δουλέψω πολύ και να προσαρμοστώ στις καινούργιες συνθήκες, διότι ο τρόπος ζωής είναι αρκετά διαφορετικός. Ηρθα στην ΑΕΚ, διότι ήξερα ότι δεν είχα μέλλον στην προηγούμενη ομάδα μου (Καϊζερσλάουτερν)».

Από την πλευρά τους οι Μανού και Μπλάνκο ελπίζουν να αποδειχθούν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών και να βοηθήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμφότεροι εκφράζουν την πίστη τους ότι η ΑΕΚ θα πετύχει φέτος τους στόχους της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή