Στο μεγάλο κουπόνι χρειάζεται «σορτ λιστ»

Στο μεγάλο κουπόνι χρειάζεται «σορτ λιστ»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μεγάλα κουπόνια του στοιχήματος απαιτούν, πρώτα, μια γενική ανάγνωση και μετά, τη συγκρότηση μιας λίστας με τα υποψήφια προς επιλογή παιχνίδια. Τα κριτήρια είναι κλασικά. Επιλέγουμε ματς όπου το προτιμώμενο σημείο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Φόρμα, κίνητρο και έδρα είναι τα δεδομένα της ανάλυσης.

Στο κουπόνι της Παρασκευής, το ενδιαφέρον μας συγκεντρώνουν τέσσερα παιχνίδια.

Για νίκες των γηπεδούχων ξεχωρίζουμε την Ιένα που καίγεται για βαθμούς, την Ντόρτμουντ που διαθέτει την πιο καυτή έδρα στην Μπουντεσλίγκα και την Τρανμίρ παρ’ ότι οι νίκες της είναι αγχωτικές. Πολύ ισχυρή η πιθανότητα ισοπαλίας στο ντέρμπι της Β΄ Γαλλίας μεταξύ Ντιζόν και Χάβρης.

Στα αγγλικά ματς του Σαββάτου η Τότεναμ, που διαθέτει πολύ καλή ομάδα, έχει κίνητρο να το αποδείξει απέναντι στη γεμάτη ταλέντο αλλά εύθραυστη Αρσεναλ, σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι. Η Πόρτσμουθ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα έως τώρα παιχνίδια της και μπορεί να σταματήσει το νικηφόρο σερί της Λίβερπουλ. Κοντά στη νίκη βλέπουμε τη Γουέστ Χάμ και τη φορμαρισμένη Κόβεντρι. Αυξημένες πιθανότητες ισοπαλιών λόγω ισορροπίας στα παιχνίδι Γουίγκαν – Φούλαμ και Σάντερλαντ – Ρέντινγκ.

Στα ιταλικά παιχνίδια, Ρίμινι και Λάτσιο έχουν τον πρώτο λόγο ενώ η Αλμπινολέφε θεωρείται και είναι η ομάδα των ισοπαλιών. Στο «Σαμπιονά» πρώτη τύχη για νίκη σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής οι ευκαιρίες είναι λιγότερες. Γιουβέντους και Παλέρμο ξεχωρίζουν από το Καμπιονάτο αλλά οι αποδόσεις τους είναι επικίνδυνα μικρές. Καλή περίπτωση για άσσο είναι η Μάιντς, που δείχνει ότι θα επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα.

Εκτιμούμε πως η Βιγιαρεάλ, μετά την ντροπιαστική εντός έδρα ήττα (5-0) από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τα δώσει όλα για να ξεπλύνει το ρεζιλίκι. Εδώ το ισχυρό κίνητρο έχει αξία διότι η Βίγια έχει τις δυνατότητες να κερδίσει στη «λάιτ» έδρα της Μαγιόρκα.

Προσοχή στο παιχνίδι Εσπανιόλ – Χετάφε. Οι φιλοξενούμενοι όπως τους είδαμε στην πρεμιέρα με τη Σεβίλη ήταν ένα εξαιρετικό μαχητικό και καλοκουρδισμένο σύνολο, που αν δεν έμενε με 9 παίκτες, δύσκολα θα λύγιζε.Ν. Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή