ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΛΕΪ

Ημιτελικοί με ιδιαιτερότητες

Ισπανία – Φινλανδία και Ρωσία – Σερβία είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ των ανδρών, που διεξάγεται στη Ρωσία. Στο ένα παιχνίδια θα συγκρουσθούν δύο παραδοσιακές δυνάμεις (Ρωσία και Σερβία) και στο άλλο οι ομάδες -έκπληξη της διοργάνωσης -ειδικά η φινλανδική. Η Ρωσία χθες νίκησε τη Φινλανδία με 3-2 (22-25, 28-26, 22-25, 25-16, 15-8), μολονότι στο τάι μπρέικ έχανε με 0-5 και 2-6. Τ’ άλλα χθεσινά αποτελέσματα: Ομιλος Μόσχας: Βουλγαρία – Βέλγιο 3-1, Ιταλία – Πολωνία 3-2. Βαθμολογία: Ρωσία 10, Φινλανδία 8, Ιταλία 8, Βουλγαρία 8, Βέλγιο 6, Πολωνία 5. Ομιλος Αγίας Πετρούπολης: Ισπανία – Σερβία 3-2, Ολλανδία – Σλοβακία 3-1, Γερμανία – Γαλλία 3-0. Βαθμολογία: Ισπανία 10, Σερβία 8, Γερμανία 8, Ολλανδία 8, Γαλλία 6, Σλοβακία 5.

ΣΤΙΒΟΣ

Δύο για το εκατομμύριο

Δύο αθλήτριες, η Ρωσίδα, επικοντίστρια, Γελένα Ισινμπάγεβα και η Αμερικανίδα δρομέας των 400 μ., Σάνια Ρίτσαρντς παραμένουν στο «κυνήγι» του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που παίρνει όποιος (ή μοιράζονται όποιοι) πετύχει (πετύχουν) έξι νίκες στο αγώνισμά του (τους) στα μίτινγκ της σειράς «Γκόλντεν Λιγκ». Σήμερα, στο Βερολίνο, θα διεξαχθεί το πέμπτο.

ΠΑΛΗ

Τοπαλίδης αντί Μπατζέλα

Ο Στάθης Τοπαλίδης θα παλέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντί του Νέστορα Μπατζέλα στην κατηγορία των 120 κιλών της ελευθέρας. Ο Μπατζέλας τραυματίσθηκε και δεν θα πάει στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Ο Τοπαλίδης επανέρχεται στην εθνική έπειτα από απουσία δύο ετών.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

27η θέση στο ευρωπαϊκό

Στην 27η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκονται οι Α. Παχούμας – Α. Σιούζιος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου 49er, το οποίο διεξάγεται στη Μαρσάλα της Ιταλίας. Υστερα από εννέα ιστιοδρομίες, οι Δ. Δήμου – Μ. Πατενιώτης είναι 30οι επί συνόλου 66 σκαφών. Στο Ρότσεστερ των ΗΠΑ συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία στις κατηγορίες Σόναρ και 2,4. Στα σόναρ αγωνίζονται 27 σκάφη και ύστερα από επτά ιστιοδρομίες οι Β. Χριστοφόρου – Ν. Πατεράκης – Θ. Αλεξάς βρίσκονται στη 14η θέση. Στα 2,4 μετέχουν 41 σκάφη. Ο Γ. Δεληκούρας είναι 13ος και ο Ν. Ευσταθιάδης 37ος.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μίτινγκ στην Ηλιούπολη

Διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων και κορασίδων με τη συμμετοχή 60 αθλητριών από 13 χώρες, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ηλιούπολης αύριο και την Κυριακή. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί με 21 κορίτσια. Θα μετάσχουν αθλήτριες από τις Ελλάδα, Ρωσία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Βέλγιο, Τουρκία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Κύπρος, Σουηδία, Φιλανδία, Ρουμανία και ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή