ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΔηλώσεις με… νόημα Μόρις, Καραγκούνη

Τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο που τον ήθελε να φεύγει από τον Παναθηναϊκό έβαλε ο Νασίφ Μόρις, με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και για τον κόσμο του, που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα. Νιώθω καθημερινά την αγάπη των φιλάθλων μας και θέλω να τους τονίσω ότι σε καμία περίπτωση αυτό το μεμονωμένο περιστατικό, από άτομα που δεν μπορεί να λέγονται οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν θα επηρεάσει την ψυχολογία μου και την τεράστια επιθυμία μου να πετύχουμε σε όλους τους στόχους μας». Δήλωση με σημασία έκανε και ο Καραγκούνης στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι»: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Εκείνο όμως που αξίζει να προσέξει κανείς -κι οι ίδιοι πριν απ’ όλους- είναι πως είναι ήδη δύο ή τρία χρόνια στην ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε γι’ αυτούς, ούτε για κανέναν. Είναι ώρα να πάρει καθένας τις ευθύνες του».

ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνάντηση με Αλογοσκούφη

Την ευκαιρία να παραθέσουν τις θέσεις τους στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, είχαν χθες οι διοικούντες την ΠΑΕ Ηρακλής. Οι Αντώνης Ρέμος, Μπάμπης Ξανθόπουλος και Δήμος Πολύκαρπος στη συνάντηση που είχαν χθες με τον Γιώργο Αλογοσκούφη συζήτησαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα διοίκηση του «Γηραιού», ενώ παρουσίασαν και το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Στο περιθώριο της συνάντησης παραδόθηκε στον κ. Αλογοσκούφη επιταγή ύψους 33.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους.

ΦΙΛΙΚΟ

«Τεσσάρα» ΑΕΛ στον ΟΦΗ

Η Λάρισα επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 4-0, στο Αλκαζάρ, στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για το Κύπελλο UEFA. Σκόραραν οι Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Φέρστερ, Κλέιτον.

ΒΕΡΟΙΑ

Επιστρέφουν τρεις

Μπικόφσκι, Σαμαράς, Γκουανταλούπε έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα. Ο Κοτταρίδης εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στον ώμο και έκανε θεραπεία.

UΕFΑ

G14 κατά Πλατινί

Οι 18 ισχυροί σύλλογοι της Ευρώπης που είναι μέλη στο G14 αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να αντιταχθούν στην πρόθεση του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί να δίνει την ευκαιρία στους κυπελλούχους των 16 πρώτων χωρών στην ευρωπαϊκή βαθμολογία την ευκαιρία να παίξουν για τέσσερις θέσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή