Νέες ελπίδες με τον Μπελ στον Ολυμπιακό

Νέες ελπίδες με τον Μπελ στον Ολυμπιακό

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ίδιο έργο θεατές είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Τσάρλι Μπελ τη μία μέρα φοράει τα ερυθρόλευκα και την άλλη τα βγάζει. Οπως έγινε και με την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, του Τζενάρο Πάργκο και του Κιθ Μακ Λίοντ. Την Πέμπτη οι Πειραιώτες έκλεισαν την πόρτα στον Αμερικανό γκαρντ αλλά χθες άνοιξαν πάλι μια… κερκόπορτα, καθώς με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, Μαρκ Μπάρτελσταϊν, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανανεώσει ο πελάτης του τη συνεργασία του με τους Μπακς. Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των «ελαφιών» απέναντι στον πελάτη του, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον μελλοντικό σταθμό της καριέρας του.

Δεν θέλει να μείνει

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Μπάρτελσταϊν δήλωσε: «Η δυσαρέσκεια του Τσάρλι άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονη στη διάρκεια του καλοκαιριού. Σίγουρα οι Μπακς θέλουν να κάνουν αυτό που κρίνουν καλύτερο για τον σύλλογο. Ο Τσάρλι αισθάνεται πως οι Μπακς του έχουν στείλει ένα μήνυμα για το πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς. Δεν θέλει να παραμείνει άλλο στο Μιλγουόκι. Πιστεύουμε πως οι απαιτήσεις μας είναι λογικές. Ο Τσάρλι είναι ένας παίκτης κλάσης και άριστος επαγγελματίας».

Αναφορικά με το μέλλον του Αμερικανού άσου, απάντησε: «Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, αλλά δεν θα υπογράψουμε με το Μιλγουόκι. Ο Τσάρλι είναι περήφανος και θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Θέλει να αισθάνεται πως τον έχουν ανάγκη και δεν βλέπω τη δεδομένη στιγμή πώς μπορεί να αποκατασταθεί η σχέση του με τους Μπακς. Δεν κρατά καμία κακία, απλώς κάθε παίκτης θέλει να αισθάνεται έτσι».

Οι Μπακς προσφέρουν στον Μπελ, του οποίου προτεραιότητα είναι να παραμείνει στο ΝΒΑ, πολυετές συμβόλαιο με 3 εκατ. δολάρια ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να του προσφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Πάντως, σε περίπτωση που έχει αρνητική κατάληξη το θέμα του Τσάρλι Μπελ, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πίνι Γκέρσον θα προσπαθήσει να ελλιμενίσει τον Κιθ Μακ Λίοντ. Τέλος, στη Μαδρίτη θα βρεθούν σήμερα ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, και ο μάνατζερ της ομάδας, Σταύρος Ελληνιάδης, για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Ευρωμπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή