Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SΡΟRΤ.ΕS

Η ισχύς εν τη ενώσει

Εχει δίκιο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα όταν διαμαρτύρεται για τους ανυπεράσπιστους συλλόγους έναντι της FIFA στο θέμα της παραχώρησης ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες. «Είναι σκάνδαλο να έχει πληρώσει η Μπαρτσελόνα 24 εκατομμύρια ευρώ να αγοράσει τον Τιερί Ανρί και να του δίνει άλλα 10 εκατ. το χρόνο, την ώρα που η Γαλλική Ομοσπονδία έχει πλήρη εξουσία πάνω του. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 13 διεθνείς μπλαουγκράνα». Ωστόσο, οι δημόσιοι θρήνοι του κ. Λαπόρτα μοιάζουν με κραυγές στην έρημο. Εφόσον οι σύλλογοι δεν ενώνονται πραγματικά για να φτιάξουν ένα μέτωπο έναντι της δικτατορικής ισχύος της FIFA και της UEFA, πάντα θα είναι χαμένοι. Οι διαπραγματεύσεις μέσω του G14 δεν βοηθούν σε τίποτε και η μόνη εναλλακτική λύση είναι η επανάσταση: Να μην παραχωρούνται οι ποδοσφαιριστές μέχρι να καθιερωθεί οικονομική αποζημίωση για τις ημέρες που οι παίκτες δεν βρίσκονται στον σύλλογό τους και να καλύπτονται πιθανοί τραυματισμοί από κάποια ασφάλεια.

ΤΗΕ DAILY ΤΕLΕGRΑΡΗ

Η επιστροφή της Ράντκλιφ

Η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη επιστροφή της Πόλα Ράντκλιφ στους στίβους θα πραγματοποιηθεί τελικά στο τέλος του μηνός με τη συμμετοχή της στο Great North Run στο Τάινσαϊντ της Βόρειας Αγγλίας. Ο ετήσιος ημιμαραθώνιος από το Νιούκαστλ έως το Σάουθ Σιλντς στις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι ο πρώτος αγώνας της, από τη νίκη της στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στη Μαδρίτη το 2005. Η 33χρονη Ράντκλιφ έχασε τους αγώνες της Κοινοπολιτείας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2006 λόγω τραυματισμού στο πόδι και φέτος τον Ιανουάριο γέννησε την κόρη της, Ισλα. Τα σχέδιά της για συμμετοχή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Οζάκας ανατράπηκαν από τη δύσκολη γέννα που είχε και τον νέο μικροτραυματισμό της. Ακόμη και η πρόσφατη προετοιμασία της διακόπηκε προσωρινά λόγω άλλου προβλήματος στο πόδι, όμως τώρα είναι καλά και ετοιμάζεται.

ΤΗΕ SUΝ

Τέβες: «Επιστρέφουμε»

Ο Κάρλος Τέβες προειδοποιεί ότι τα καλύτερα έρχονται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι θα δημιουργήσει ένα σπουδαίο δίδυμο στην επίθεση της ομάδας με τον Γουέιν Ρούνι, με αρχή το ερχόμενο ματς της ομάδας στο Γκούντισον Παρκ κόντρα στην Εβερτον. «Δεν νομίζω πως έχουμε πρόβλημα στο ότι είμαστε αρκετά όμοιοι ως επιθετικοί» δηλώνει. «Μπορούμε κάλλιστα να δουλέψουμε μαζί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή