Γιαννακόπουλος: Αυτή είναι η Μπλάκμπερν

Γιαννακόπουλος: Αυτή είναι η Μπλάκμπερν

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κληρωτίδα είχε κέφια στην περίπτωση της Λάρισας. Και όχι γιατί η Μπλάκμπερν συγκαταλέγεται στους δύσκολους αντιπάλους, αλλά γιατί είναι η ομάδα στην οποία ο Γιώργος Δώνης έκανε το ευρωπαϊκό του βήμα. Ο τεχνικός των «βυσσινί» αγωνίστηκε στη βρετανική ομάδα για 1,5 σεζόν, από το 1996 έως τα μέσα της σεζόν 1997-98, πραγματοποιώντας 22 εμφανίσεις και σημειώνοντας δύο γκολ. Η Μπλάκμπερν σαφέστατα και δεν είναι εύκολη ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στους πρωτοκλασάτους αγγλικούς συλλόγους. Μια άνετη παραμονή στην κατηγορία θεωρείται ως δεδομένος στόχος, όπως επίσης και η έξοδος στο κύπελλο UΕFΑ.

«Ανέκαθεν ήταν υπολογίσιμη ομάδα. Το ξέρει και ο κ. Δώνης, αφού έχει παίξει σε αυτήν. Το έργο της Λάρισας είναι αρκετά δύσκολο. Θεωρώ ότι στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να καταφέρει ένα θετικό σκορ, να μη δεχθεί γκολ και στη συνέχεια να κυνηγήσει ό,τι μπορεί. Εάν η Μπλάκμπερν σκοράρει στο Αλκαζάρ τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», δήλωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τους «ρόβερς», αφού μένει δίπλα στο Ιγουντ Παρκ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπόλτον υποστηρίζει επίσης ότι ο Μαρκ Χιουζ έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, το οποίο από τη μέση και μπροστά έχει την ποιότητα να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα. «Η παρουσία των Ρόκε Σάντα Κρουζ (σ.σ. αποκτήθηκε φέτος από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 5,2 εκατ. ευρώ) και Μακάρθι στην επίθεση αποτελεί απειλή, ενώ ο Πέντερσεν από τα αριστερά και ο Μπέντρλεϊ από τα δεξιά δημιουργούν πολλά ρήγματα με τις ενέργειες και τις σέντρες τους. Μοναδικό τρωτό σημείο είναι το κέντρο της άμυνας, το οποίο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Με μια έξυπνη μπαλιά τρύπα, όπως έκανε ο Κλέιτον στο φιλικό με την ΑΕΚ και το γκολ είναι πολύ πιθανό».

Ευχαριστημένος που θα βρει στον δρόμο του τη Λάρισα εμφανίστηκε ο Μαρκ Χιουζ, ενώ θεωρεί ότι «με επαγγελματισμό και καλές εμφανίσεις, θα τελειώσουμε τη δουλειά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή