Γιαννάκης: Εχουμε παρόν και μέλλον

Γιαννάκης: Εχουμε παρόν και μέλλον

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Γιαννάκης, και επισήμανε: «Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Απόψε με αντίπαλο τη Λιθουανία δεν είχαμε το καθαρό μυαλό γι’ αυτό το μετάλλιο. Κατορθώσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Η εθνική ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το πιο βασικό είναι πως διαθέτει παιδιά που θέλουν να παίζουν γι’ αυτή την ομάδα».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να επιτυγχάνει υψηλούς στόχους ακόμα κι όταν δεν πιάνει το μάξιμουμ της απόδοσής της.

«Είναι επιτυχία που περάσαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η γεύση που μένει είναι γλυκόπικρη. Αυτό που είχαμε υποσχεθεί εξαρχής, ότι θα τα δώσουμε όλα, το κάναμε. Το μετάλλιο είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά η κούραση και η ψυχολογία παίζουν ρόλο. Δεν θέλουμε καμία δικαιολογία, ούτε κούραση ούτε τίποτα. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Νίκη και ήττα. Χάσαμε το μετάλλιο, χάσαμε την απευθείας πρόκριση, τουλάχιστον παλέψαμε.

Δεν γίνεται κάθε φορά να παίζεις καλά. Αυτή η ομάδα έδειξε ότι και με κακές εμφανίσεις, φτάνει τετράδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, τον Αντώνη Φώτση και όλα τα παιδιά που ήταν στην προετοιμασία. Ελπίζω να μην απογοητεύσαμε κανέναν».

Σε διαφορετικό μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του Ζήση, ο οποίος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα: «Αυτή η ομάδα θέλει και θα συνεχίσει να προσπαθεί, σε απάντηση των αμφισβητιών μας», τόνισε ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος θέλησε να δώσει απαντήσεις σε όσους έσπευσαν να καταφερθούν εναντίον της ομάδας με την πρώτη αποτυχία.

Τέλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας ανακοίνωσε ότι αυτή η διοργάνωση ήταν και η τελευταία του με τα χρώματα της Εθνικής: «Σταματάω απ’ την εθνική ομάδα για οικογενειακούς λόγους. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος και μια αρχή. Ελπίζω κι άλλοι παίκτες να ζήσουν ό,τι έζησα εγώ όλο αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή