Λάτσιο: Δεν ήρθαμε για θυσία

Λάτσιο: Δεν ήρθαμε για θυσία

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν ήρθαμε για να είμαστε τα πρόβατα που θα θυσιαστούν. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, κάτι που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα μας κάνει πιο δυνατούς εν όψει της συνέχειας», υποστήριξε ο τεχνικός της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο των Πειραιωτών: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ διαθέτει 2-3 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές είναι μια ήττα για το ποδόσφαιρο».

Ο τεχνικός της Λάτσιο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Μπαλότα, στην άμυνα τους Σκαλόνι, Στεντάρντο, Κριμπάρι, Τζάουρι, στο κέντρο τους Μουντιγκάγι, Λεντέσμα, Μουταρέλι, Ντελ Νέρο, ενώ οι Ρόκι και Πάντεφ θα είναι το επιθετικό δίδυμο της Λάτσιο.

Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής μπορεί να υπολογίζει τελικώς τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος προπονήθηκε χθες χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Πιθανότατα θα ξεκινήσει (σε σύστημα 4-3-2-1) τους Νικοπολίδη, Πατσατζόγλου, Αντζα, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Στολτίδη, Λεντέσμα, Τοροσίδη, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι και Λούα Λούα. Διαιτητής θα είναι ο 41χρονος Ολλανδός, Ερικ Μπράαμχααρ, ο οποίος είχε διευθύνει τον περσινό αγώνα, Σαχτάρ – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή