ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Υπεγράφη η σύμβαση

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 άρχισε χθες στην Αθήνα, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για τη διεξαγωγή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία Ολυμπία. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διατρέξει 137.000 χλμ. και στις πέντε ηπείρους της Γης, όπως ακριβώς είχε συμβεί για πρώτη φορά, το 2004, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

ΤΕΝΙΣ

Σταθερή η Δανιηλίδου

Στην ίδια θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε η Λένα Δανιηλίδου. Είναι 37η με 758,50 βαθμούς, την ώρα που η Βελγίδα Ζουστίν Ενάν συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 5.200 βαθμούς. Πτώση δύο θέσεων σημείωσε ο Μάρκος Παγδατής. Ο 22χρονος Κύπριος έπεσε στην 20ή θέση. Από ελληνικής πλευράς, ο Κώστας Οικονομίδης είναι στην 207η θέση του κόσμου (έχασε μία θέση), ενώ ο Βασίλης Μαζαράκης παραμένει στη 280ή.

ΒΟΛΕΪ

Σούπερ Καπ με ευαισθησία

Η αυλαία της περιόδου 2007-2008 της Α1 βόλεϊ ανδρών θ’ ανοίξει επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή του αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ηρακλή και του κυπελλούχου Παναθηναϊκού. Με κοινή απόφαση της Ενωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) και των δύο σωματείων, ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί για να ενισχυθεί η φιλανθρωπική εκστρατεία «Η Μόδα πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», που μετά τη δημιουργία του σύγχρονου Κέντρου Πρόληψης του Καρκίνου του Στήθους στην Αθήνα, το «Σπίτι του Στόχου», αποβλέπει στη δημιουργία ανάλογου κέντρου πρόληψης και στη Βόρεια Ελλάδα. Με τον Ηρακλή προπονήθηκε χθες ο νέος πασαδόρος της ομάδας, Σιμόν Τίσερ (Γερμανία).

ΕΣΑΠ

Για την ανάπτυξη του βόλεϊ

Ενας νέος θεσμός καθιερώθηκε από την ΕΣΑΠ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών. Αύριο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με βασικές ενότητες το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών για την περίοδο 2007-2008, την ανάπτυξη του βόλεϊ στα τμήματα αμειβομένων αθλητών της Α1 εθνικής ανδρών και τους κανονισμούς του βόλεϊ.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Αγώνας στην Ινδία

Η Ινδία θα αποτελεί έναν από τους τόπους διεξαγωγής αγώνα της Φόρμουλα 1 το 2010, γνωστοποίησε χθες ο πρόεδρος της Ινδικής Ολυμπιακής Εταιρείας. Ο Σουρές Καλμαντί ανακοίνωσε ότι οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος ενέκριναν δύο τοποθεσίες στα περίχωρα του Νέου Δελχί, όπου θα κατασκευαστεί η πίστα, και πως η Επιτροπή, η οποία θα είναι ο διοργανωτής του γκραν πρι, πήρε την άδεια να κάνει την τελική επιλογή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή