Και με Ιβανσιτς ο ΠΑΟ ταξιδεύει για Μπρατισλάβα

Και με Ιβανσιτς ο ΠΑΟ ταξιδεύει για Μπρατισλάβα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μίνι έκπληξη ήταν η συμμετοχή του Αντρέας Ιβανσιτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Αρτμέντια. Ο Πεσέιρο μίλησε μαζί του μετά τη χθεσινή προπόνηση και στο ερώτημα που του έθεσε αν νιώθει έτοιμος να παίξει, πήρε καταφατική απάντηση, οπότε τον συμπεριέλαβε στη 19μελή αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για την Μπρατισλάβα, με πτήση τσάρτερ. Το πιθανότερο είναι ο Αυστριακός να μείνει στον πάγκο. Αν κοπεί από τη 18άδα, ο σκοπός του ταξιδιού θα είναι να εγκλιμαστεί πιο γρήγορα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπως δήλωσε και ο ίδιος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του: «Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησα προπονήσεις χωρίς ενοχλήσεις. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δούλεψα πολύ πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να καλύψω το χαμένο έδαφος, αλλά θα χρειαστώ κάποια παιχνίδια για να βρω τον ρυθμό μου ξανά. Αν δεν αγωνιστώ απέναντι στην Αρμέντια, θα παίξω την Κυριακή με τον Εργοτέλη, στην Κρήτη».

Το άλλο νέο που προέκυψε από τη χθεσινή προπόνηση αφορά στον Μαρσέλο Μάτος, για τον οποίο υπήρξε στην αρχή μια μικρή ανησυχία που στην πορεία εξανεμίστηκε. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος χτύπησε σε μια σύγκρουση με συμπαίκτη του, ένιωσε πόνο και αποχώρησε από την προπόνηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό και δεν τίθεται απουσίας του από το παιχνίδι με την Αρτμέντια. Ο Μάτος, ο Καραγκούνης, ο Τζιόλης και ο Δημούτσος είναι τα φαβορί για τις τέσσερις θέσεις στο κέντρο, με τον Σαλπιγγίδη σίγουρο στην επίθεση και τον Παπαδόπουλο να έχει ένα μικρό προβάδισμα να είναι ο παρτενέρ του, έναντι των Ν’ Ντιογέ, Μάντζιου. Στην άμυνα ο Βύντρα έχει προβάδισμα έναντι του Φύσσα, όπως και ο Ενακαρίρε έναντι του Σαριέγκι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκονζάλες, Μόρις (είναι τιμωρημένος στην Ευρώπη), Τσίγκας, Σέριτς, Νίνης, Καρνέζης, Σιόντης, Λεοντίου και Δάρλας. Πριν από την προπόνηση, οι παίκτες είδαν DVD με παιχνίδια της Αρτμέντια και άκουσαν τη σχετική ανάλυση του Πεσέιρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή