Διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει ο ΠΑΟ

Διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει ο ΠΑΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στυλ δανεισμένο από… μοντέλα, οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν αυτή τη χρονιά να καταφέρουν αυτά που δεν πέτυχαν την προηγούμενη: διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατά την παρουσίαση της ομάδας ο πρόεδρος του τμήματος, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ήταν σαφής: «Στοχεύουμε στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και φέτος, που είμαστε πιο ενισχυμένοι και δυνατοί, θέλουμε να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε και για να μην υπάρξει καμιά αμφισβήτηση για τις προθέσεις πρόσθεσε: «Οποιος δεν αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, θα τεθεί εκτός ομάδας».

Την παρουσίαση της ομάδας λάμπρυναν με την παρουσία τους οι τρεις κάτοχοι χρυσών μεταλλίων στους παναμερικανικούς αγώνες και στο Κόπα Αμέρικα, Βραζιλιάνοι, Μαρσέλο, Μινούτσι και Ντάντε και ο προπονητής Μάουρο Μπερούτο, που οδήγησε τη Φινλανδία στην τετράδα της Ευρώπης. «Είμαι περήφανος και ανυπόμονος να ξεκινήσω δουλειά. Σε λίγες ημέρες μάς περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς για το Σούπερ Καπ, όπου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% της απόδοσής μας. Εχουμε μερικούς τραυματίες, αλλά είμαστε ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο», υπογράμμισε ο τεχνικός των «πρασίνων» ενώ ο νεοαποκτηθείς Μινούτσι δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη χρονιά προστέθηκαν τα ονόματα των Σ. Ψάρρα, Στ. Ντονά, Μ. Κόβατς, Ν. Παπαγγελόπουλου, Ρ. Μινούτσι, Χρ. Κυριαζή και Αργ. Ψάρρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή