ΝΒΑ ή ΠΑΟ, το δίλημμα του «Σάρας»

ΝΒΑ ή ΠΑΟ, το δίλημμα του «Σάρας»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιπλέκει την υπόθεση του Λιθουανού. Ο μάνατζερ του «Σάρας», Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ο «Σάρας», όμως, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να παραμείνει στο ΝΒΑ, κάτι που όμως θα του αποφέρει γενναία μείωση αποδοχών. Από τα 3,5 ευρώ ετησίως που του προσφέρουν οι «πράσινοι» θα πρέπει να «συμβιβαστεί» στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, εκτός από τον «σκόπελο» των Ουόριορς έχει να αντιμετωπίσει και τους ανταγωνιστές από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, θα παίξει και η σύζυγος του Λιθουανού, Λίνορ, η οποία ακολουθεί καριέρα μοντέλου στις ΗΠΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός», του Κολοσσού Ρόδου με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, σε αντίθεση με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον Πανιώνιο (19.00), αύριο (19.30) τον Κολοσσό και το Σάββατο (17.30) την ΑΕΚ.

– Ο Δημήτρης Δρόσος διέφυγε τον κίνδυνο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ υποβλήθηκε χθες σε στεφανιογράφημα και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι εκτός κινδύνου και σε δύο ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή