ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

UΕFΑ

Σταθερός ο συντελεστής μας

Ο Ολυμπιακός έχασε προχθές την ευκαιρία να προσφέρει βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μένοντας στην ισοπαλία με τη Λάτσιο. Ετσι, ο εθνικός συντελεστής της χώρας μας δε μεταβλήθηκε σημαντικά. Παραμείναμε στην 18η θέση της βαθμολογίας της UEFA για την τελευταία πενταετία και αν συνεχιστεί η πτώση, τότε στη σεζόν 2009 -10 η Ελλάς θα εκπροσωπείται από μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα από το δεύτερο προκριματικό γύρο, με μόλις μία ομάδα στο Κύπελλο UEFA συν τον κυπελλούχο.

FΙFΑ

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία πρόκειται να φιλοξενήσει σήμερα συνομιλίες υψηλού επιπέδου με εκπροσώπους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και μέλη της μη αναγνωρισμένης ομοσπονδίας των κατεχομένων της Κύπρου, με στόχο την εξεύρεση μιας λύσης για την άρση της ποδοσφαιρικής απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων που χρονολογείται από το 1955.

ΙΤΑΛΙΑ

Τελεσίγραφο Ντελ Πιέρο

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εξέδωσε τελεσίγραφο για τον εκλέκτορα της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ζητώντας να χρησιμοποιηθεί στην επίθεση των Πρωταθλητών Κόσμου, αλλιώς να μην κληθεί καθόλου στην ομάδα. Ο παίκτης-σημαία της Γιουβέντους τοποθετήθηκε στη θέση του επιθετικού μέσου από τον κ. Ντοναντόνι στο στείρο 0-0 με τη Γαλλία, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου με την κακή του εμφάνιση.

ΓΑΛΛΙΑ

«Καμπάνα» σε φίλαθλο

Με τετραετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και φυλάκιση ενός μηνός με αναστολή τιμωρήθηκε ένας 22χρονος οπαδός της Σεντάν, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια της 2ας Μαρτίου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα επεισόδια έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα και τα κατέγραψε το σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή