«Επενδυτής ο κόσμος»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη συμπαράστασή του από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, επιχείρησε να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει μυστικός επενδυτής. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου»  δήλωσε ικανοποιημένος από την επίτευξη του πρώτου στόχου που δεν ήταν άλλος από τη ρύθμιση των χρεών, ενώ τόνισε πως με τη συμπαράσταση του κόσμου μειώνεται ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής που έχει αναλάβει: «Είχαμε θέσει ως προϋπόθεση τη ρύθμιση των χρεών, η οποία και έγινε. Επιπλέον θέλαμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είδαμε τη συσπείρωση του κόσμου, έχουμε δώσει έως τώρα λίγο πάνω από 11.000 εισιτήρια διαρκείας. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα από το υστέρημα του λαού. Τον ευχαριστούμε. Στο αγωνιστικό, έπρεπε να βρίσκεται η ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Κάναμε αρκετές μεταγραφές και η ομάδα είναι πιο πλήρης από πριν. Κάναμε μια καλή αρχή, με αρκετές δυσκολίες, έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε από εδώ και πέρα. Επίσης, έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του, γιατί στο κάλεσμά μου, ανταποκρίθηκαν άμεσα για να εξυγιάνουμε την ομάδα».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στάθηκε και στο θέμα της πρόσληψης του Φερνάντο Σάντος αλλά και στον τρόπο απομάκρυνσης του προκατόχου του: «Πήραμε έναν προπονητή, τον οποίο γνωρίζω κι έχω συνεργαστεί μαζί του. Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο για να βρεθεί ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται. Με τον κ. Παράσχο έγινε μεγάλο θέμα. Οταν ανέλαβα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη, για το καλό της ομάδας. Οσο περνούσε ο χρόνος και έβλεπα την προετοιμασία, έβλεπα ότι υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία. Εκρινα εγώ ότι χρειαζόταν μια άμεση αλλαγή. Κατά κάποιο τρόπο, το πράσινο φως μου το έδωσε και το ότι έμεινε ελεύθερος ο κ. Σάντος».

Σε ό,τι αφορά τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας ο Ζαγοράκης τόνισε πως θέλουν άμεσα «να χτίσουμε μια ομάδα μαχητική, που θα παλεύει. Είναι υγιές να λέει ένας προπονητής ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν μπορούμε όμως να λέμε ότι θα πάρουμε πρωταθλήματα, ενώ θα δώσουμε έμφαση στην υποδομή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή