Πιο κοντά ο «Σάρας»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός βρίσκεται στην Αθήνα και, πλέον, όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του ίδιου αλλά και της διοίκησης των «πρασίνων». Ο «Σάρας» έχει τεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες από τους Ουόριορς, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό εντός 48 ωρών να αγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, αντί του ποσού των 4 εκατ. δολαρίων. Βέβαια, το ποσό αυτό κρίνεται απαγορευτικό ακόμα και για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου πιέζουν την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Το θέμα σύμφωνα με τον μάνατζερ του 31χρονου γκαρντ, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, αναμένεται να «κλείσει» σύντομα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά επίσημα ότι ο Παναθηναϊκός είναι στις κορυφαίες επιλογές του «Σάρας». Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Λιθουανός δεν βρίσκει στο ΝΒΑ κάποια ομάδα η οποία να καλύπτει τις απαιτήσεις του (οικονομικές και αγωνιστικές) και στην Ευρώπη το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι και Ολυμπιακού έχει ατονήσει, προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του.

Τη μετακίνηση του «Σάρας» επιβεβαιώνουν και από το εξωτερικό οι Ισπανοί και οι Λιθουανοί, οι οποίοι χθες είχαν αφιερώματα στον Παναθηναϊκό, όπου μέσα σε αυτά θεωρούσαν τον Γιασικεβίτσιους «πράσινο». Πάντως, χθες κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ ένα σενάριο, το οποίο ανέφερε πως ο «Σάρας» θα γίνει ανταλλαγή με τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος ζητήσε να φύγει από τους Γιούτα Τζαζ.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός χθες στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» στη Ρόδο, επικράτησε του Πανιωνίου στην παράταση με 90-87.

– Ο Ολυμπιακός χθες επικράτησε σε φιλικό αγώνα του Αμαρουσίου με 91-61 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή