Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SUΝΤο τέλος του Μουρίνιο

Το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι ήταν προδιαγεγραμμένο μετά τη δραματική σύγκρουση που είχε με τον αρχηγό της ομάδας, Τζον Τέρι. Ο κ. Μουρίνιο ανησυχούσε για την κακή απόδοση του Τέρι και ρώτησε το ιατρικό τμήμα της ομάδας εάν είχε εκείνο κάποια εξήγηση. Οταν το έμαθε ο Τέρι έγινε έξαλλος και είχε πολύ έντονες συνομιλίες με τον Πορτογάλο πριν και μετά το 1-1 της Τρίτης με τη Ρόζενμποργκ. «Τα νέα του καβγά τους έφτασαν στην ιδιοκτησία, που κατάλαβε ότι ο Ζοζέ είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων», μας εκμυστηρεύτηκε πηγή από τη διοίκηση. Το απίστευτο είναι ότι η Τσέλσι επέμεινε ότι δεν γνώριζε τίποτε και ότι δεν σχεδίαζε την αποπομπή του κ. Μουρίνιο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης που ξαφνικά τον απέλυσε. Λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήταν έξαλλος με την ισοπαλία με τη Ρόζενμποργκ. «Είχε αρχίσει να πιστεύει ότι γελάνε με την ομάδα του, που είναι το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει», δήλωσε παράγοντας των «μπλε».

LΑ GAZZETTA DELLO SΡΟRΤ

Πού θα πάει τώρα ο Ζοζέ;

Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται τις πρώτες προβλέψεις για την επόμενη ομάδα που θα αναλάβει ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ξαφνική αποχώρησή του από την Τσέλσι. Ο μπουκμέικερ Γουίλιαμ Χιλ θεωρεί φαβορί την Εθνική Πορτογαλίας, δεδομένης της χαμηλής δημοτικότητας και της τιμωρίας του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Η απόδοση που δίνεται είναι 2 προς 1. Ακολουθεί από κοντά η Μπαρτσελόνα με 5 προς 2, ενώ με απόσταση τρίτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 6 προς 1. Η έκπληξη είναι η παρουσία της Μίλαν με 10 προς ένα, απόδοση που δίδεται και για τις Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ η Ιντερ και η Γιουβέντους έχουν 14 προς 1. Τέλος, οι αγγλικές Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν 16 προς 1.

ΜΑRCΑ

Υπόνοιες Σούστερ

Παρά το θετικότατο ξεκίνημα του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γερμανός προπονητής δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση μετά το παιχνίδι με τη Βέρντερ ότι «έχουν αλλάξει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ήμουν παίκτης εδώ. Τότε όλοι έδιναν πληροφορίες, ενώ τώρα μόνο γνώμες», είπε με νόημα. Πρόσθεσε, μάλιστα,σ ότι «θα συνεχίσουμε αυτή τη χρονιά και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει μετά». Ο ξανθομάλλης τεχνικός έχει συμβόλαιο δύο ετών με τη Ρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή