ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΦΗ

Η εξάρα έφερε κλυδωνισμούς

«Βαρύ» κλίμα επικρατεί στο Ηράκλειο εξαιτίας της μεγάλης σε έκτασης σκορ ήττας από τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη». Σε περίπτωση που η διοίκηση της κρητικής ομάδας δεν δει άμεσα αποτελέσματα και αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προβεί στη λύση της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό, Ράινερ Μάουρερ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Παραπομπή Φωτιάδη

Ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα βρεθεί ο διαιτητής, Φωτιάδης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, για τα λάθη του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Να σημειωθεί πως ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων. Κορυφαίος διαιτητής της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ήταν ο Κουκουλάκης, που διηύθυνε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ηρακλής και βαθμολογήθηκε με 8,18.

ΠΑΟΚ

Κλίμα… Σάντος

Τη διοικητική ηρεμία εξασφάλισε στον ΠΑΟΚ η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη. Την αγωνιστική ηρεμία φαίνεται ότι έφερε μαζί του ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του «δικέφαλου» θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και άπαντες έχουν αρχίσει να κάνουν όνειρα για ακόμη καλύτερες ημέρες. Αλλωστε οι πρώτες δηλώσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου άρχισαν με τον Ρούντι Κνολ να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι «δημιουργούν ατμόσφαιρα καλύτερη από αυτή των ολλανδικών γηπέδων».

ΛΑΡΙΣΑ

Το βλέμμα στη συνέχεια

Η ισοπαλία με τη Βέροια σκόρπισε απογοήτευση στην Λάρισα, η οποία πλέον προσπαθεί να ανασυνταχθεί εν όψει της συνέχειας. Οι «βυσσινί» αναγνωρίζουν πως το κυριακάτικο παιχνίδι δεν πήγε όπως το υπολόγιζαν, αλλά δεν στέκονται στους χαμένους βαθμούς. Το μυαλό τους είναι στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπου στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και τη ρεβάνς για τον α΄ γύρο του ΟΥΕΦΑ με την Μπλάκμπερν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πρόβλημα με Χατζί

Υποτροπή στον αριστερό του αστράγαλο υπέστη ο Αλτίν Χατζί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο γιατρός του Εργοτέλη του συνέστησε να μην επιβαρύνει το πόδι του με «βαριές» προπονήσεις μέχρι να «φύγει» το οίδημα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έχουν ρεπό, ενώ, αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

ΛΑΤΣΙΟ

Χούλιγκαν «αστακοί»

Την Κυριακή το πρωί συνελήφθησαν 66 οπαδοί των «λατσιάλι» πάνω στους οποίους βρέθηκαν μαχαίρια και γκλομπ, τα οποία είχαν σκοπό να μεταφέρουν μέχρι το Μπέργκαμο για τον αγώνα με την Αταλάντα. Οι χούλιγκαν (ηλικίας από 25 έως 30 ετών, βρέθηκαν και δύο ανήλικοι), μπλοκαρίστηκαν σε πλατεία της Ρώμης, όπου είχαν συναντηθεί για να μετακινηθούν με πούλμαν στο Μπέργκαμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή