Επιστροφή της ΑΕΚ στο… παρελθόν για νίκη

Επιστροφή της ΑΕΚ στο… παρελθόν για νίκη

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβλημένο το «rotation» για τον Λορένθο Σέρα Φερέρ, σήμερα στη Βέροια (19.00, Supersport 1), στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ για να ζευγαρώσει τις νίκες της στη Σούπερ Λίγκα και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα κλείσει την αυλαία της πρεμιέρας, αφού είχε αναβληθεί, καθώς η αναμέτρηση της «Ενωσης» με την Σεβίλλη είχε μετατεθεί λόγω των πυρκαγιών.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, ώστε να αποκτήσουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ομιλία του παραμονή της αναμέτρησης.

Βέβαια, ο Φερέρ αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα, αφού βασικά εργαλεία της ομάδας, όπως οι Λυμπερόπουλος (τιμωρημένος), Σέζαρ, Καφές (ανέτοιμοι) δεν μπορούν να τον βοηθήσουν με την παρουσία τους. Αντίθετα οι Ριβάλντο, Μανού και ο Τόζερ, ο οποίος εντυπωσίασε κόντρα στη Σαλτσμπουργκ, τέθηκαν στη διάθεσή του.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, αναμένεται να παραταχθούν με τον Μάχο κάτω από τα δοκάρια, τους Αλβες, Δέλλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Ράμος θα αναλάβει τη δεξιά πλευρά και ο Αρουαμπαρένα την αριστερή, οι Ενσαλίβα, Ζήκος θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Ριβάλντο. Ο Τόζερ θα παίξει αριστερά, ο Μανού δεξιά και ο Μπλάνκο στην επίθεση.

– Η Βέροια, από την πλευρά της, θέλει και αυτή να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τρεις απουσίες έχει η Βασίλισσα του Βορρά, επιστρέφει όμως ο Μπικόφσκι.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τιμωρημένο Δημήτρη Πετκάκη, ενώ στην αποστολή είναι ο Ματσέι Μπικόφσκι και ο Λουίς Γκουανταλούπε, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν αν χρειαστεί στη διάρκεια του παιχνιδιού. O προπονητής της «Βασίλισσας» αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με την ενδεκάδα της Λάρισας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τέρολ, δεξιά και αριστερά στην άμυνα τους Τσιμπλίδη και Κόλτζο, αντίστοιχα, κεντρικούς αμυντικούς τους Σαμαρά, Μπαλάφα, αμυντικούς χαφ τους Μεντόζα, Παρμαξίδη, τον Κριβοκάπιτς (δεξιά) και Ζουλίνιο (αριστερά) και επιθετικό δίδυμο τους Ερέρα, Ζέεντορφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή